Ontmoet vrouwen boven de 50

Geschreven door Tips om te flirten

Ontmoet vrouwen boven de 50

Als jij ook nog steeds moeite hebt met het vinden van een partner boven de 50, heb je jezelf dan afgevraagd of je misschien niet te veeleisend bent. Ontmoet vrouwen boven de 50.

Het is waar dat sommige dingen langzamer kunnen gaan na een bepaalde leeftijd, maar als je van afspraakje to afspraakje gaat, hopend op die ene speciale persoon, en je hebt die nog steeds niet gevonden, dan moet je misschien eens gaan nadenken.

1. Je legt de lat te hoog

Overdreven selectief zijn, en je lat veel te hoog leggen is een vorm van zelf belemmering, en een feit is dan dat niemand kan voldoen aan jouw eisen.

En waarom saboteren we onze relaties?

Het gaat vooral om schadebeperking. Want stel, het werkt niet binnen die relatie, dan ben je immers zelf verantwoordelijk daarvoor.

Zelf-belemmering is meestal onbewust.

Het beste wat je kunt doen is opschrijven wat je wilt in een relatie in plaats van wat je niet wilt, als je je alleen richt op het negatieve, zul je er harder naar zoeken maar deze negatieve dingen ook makkelijker vinden.

2. Uiterlijk is overdreven belangrijk voor je.

Natuurlijk moet je je fysiek aangetrokken voelen tot iemand, maar op een bepaalde leeftijd is een mooi hart beter dan een mooi gezicht. Dat is iets wat je ook leert naarmate je wat ouder bent.

Vriendelijkheid veroudert niet.

Weg met de oppervlakkigheid, en vergeet Brad Pitt en Julia Roberts.

3. Je wilt alleen uitgaan met jongere mensen

Dit is op zich niet verkeerd. Het is leuk om met jongere vrouwen te flirten, maar je moet single vrouwen van jouw leeftijd wel een kans geven.

Bedenk dit: hoe minder je je beperkt door leeftijd, hoe meer nieuwe mensen jij zult ontmoeten en zo is er meer kans dat je vindt wat je zoekt.

vrouwen ontmoeten boven de 50

4. Je bent gestopt met het verzorgen van je uiterlijk

Ja, ik weet dat ik al gezegd heb dat uiterlijk niet het belangrijkste is. Maar het is nog steeds belangrijk. Een gezond, goed verzorgd persoon is niet alleen meer aantrekkelijk, maar verbetert ook je eigen zelfvertrouwen.

5. Je voelt je minder sexy

Te vaak wordt ons verteld dat seks voor jongeren is. Reclame, films…noem maar op.

Hoeveel romantische komedies of films van de laatste jaren tonen volwassen hoofdrollen?

Dit is de werkelijkheid ontkennen, en juist door dit soort dingen laat mensen, vooral jonge mensen denken dat mensen boven de 50 geen interesse meer hebben in seks.

Dat is natuurlijk onzin! Laat je er zeker niet door beïnvloeden. Oké, je zult misschien niet meer de seksuele energie hebben van een twintigjarige. Nou en? Je hebt zeker wel de energie om van je seksualiteit te genieten zoals een twintiger dat ook doet!

In feite, misschien nog wel meer. Ervaring telt en juist daardoor weet je bepaalde dingen die je op je twintigste niet wist te gebruiken.

6. Je gelooft in “het lukt vast niet meer op mijn leefijd”

Ik heb gehoord van veel van mijn cliënten dat ze geloven in vooroordelen over mensen boven de vijftig. Ze geloven dingen als: “Ik kan niet uitgaan met een gescheiden vrouw. Ze zal geen tijd voor me hebben” of “Ik ga niet uit met een weduwe omdat ze altijd aan hem zal denken”.

Dit soort gedachten zijn geen hele waarheden. Als je echt liefde wilt vinden moet je een open blik hebben, en tegelijkertijd je vooroordelen het voordeel van de twijfel geven.

Iemand leren kennen alvorens hen ronduit af te wijzen, is dan de meest verstandige keus.

En, stel nu het is dan nog niet helemaal duidelijk,waarom zou je dan niet een paar afspraakjes te maken voordat je iemand afwijst.

Een eerste afspraakje kan om allerlei redenen niet volgens plan uitpakken, het een tweede

kans geven is altijd het proberen waard.

7. Je wilt dat elke eerste date meteen uitmondt in een relatie

In plaats van de hele tijd obsessief na te denken bij een eerste date over of dit de liefde van je leven is, geniet gewoon. Heb plezier en ontdek. Is ze vriendelijk? Behandelt ze de obers goed? Houdt ze van lezen? Film? Cultuur? Hebben we dezelfde hobby’s? Hoe zit het met haar vrienden en familie?

hoe te flirten op 50

Niet alle afspraakjes hoeven uit te lopen op een relatie om een succes te zijn.

Deze leuke persoon, hoewel niet jouw type misschien op romantisch niveau, kan natuurlijk altijd nieuwe vriend worden.

Trouwens, als ze ermee instemt, kunnen ze zelfs helpen naar toekomstige potentiële dates eventueel.

Zoals John Lennon zei: life is what happens when you´re busy making plans.

Het is tijd om je muren af te breken

Als je open staat voor een van deze dingen, dan kun je je kieskeurigheid achter je laten. Open je geest, en geef mensen een kans en schrijf je in op een dating website, een fantastische manier om mensen te ontmoeten met dezelfde zorgen over daten als als jij, maar tegelijkertijd ook interesses in allerlei andere dingen.

Als jij je openstelt voor verschillende soorten mensen, zullen mensen zich ook openstellen voor jou.

Het is tijd om je muren af te breken en sociaal contact aan te gaan.

Laatst stond ik in de rij bij een lokaal cafeetje toen ik getuige was van een sublieme flirt tussen twee oudere mensen.

De vrouw (tussen 50 en 60) stond vooraan in de rij en droeg een mouwloze bloes, heel sensueel. De man achter haar, die voor mij stond, begon met haar te flirten. Eerlijk gezegd, het kwam niet echt spontaan over.

Er zijn veel manieren om het ijs te breken in een café. En het dan op veilig spelen is de beste optie.

-Mooie blouse

Ze draaide zich ietwat verbaasd om. Maar ik kon zien dat toen ze hem aankeek haar uitdrukking op haar gezicht veranderde, ze vond hem leuk.

-Dank je wel, het is erg heet buiten.

Die uitspraak klonk een beetje vreemd, alsof ze zich verontschuldigde voor het dragen van de blouse. Het is niet zo gek dat oudere mensen zich excuseren als ze de modetrends niet volgen.

-En binnen is het ook warm, antwoordde de man

volwassen liefde

Ik was verbaasd, maar verborg dat, maar nieuwsgierig naar het gesprek tussen deze twee mensen. Hij had naar haar geknipoogd, of iets dergelijks, want de vrouw bloosde. De obers keken hen ook al geamuseerd aan.

Dit is dus iets wat ik echt vervelend vind, dit soort neerbuigendheid.

“Kijk eens hoe schattig, zo oud en zich vermakend als jonge mensen”

Ik haat dat soort dingen.

De man leunde naar voren, betaalde voor haar koffie en ze gingen samen aan een tafeltje zitten.

Het was heel bijzonder. En precies hetzelfde als wanneer het twee andere mensen waren, van welke leeftijd dan ook natuurlijk.

Tegenwoordig, als je in je achterhoofd houdt hoe makkelijk het is om een date te krijgen op een dating website, lijkt het wel of niemand meer probeert zijn verlegenheid te overwinnen door in het echt te flirten.

En het is natuurlijk leuk als het gebeurt.

Het mooie van alles Ontmoet vrouwen boven de 50

Het beste aan het ontmoeten van vrouwen boven de vijftig is dat je, zowel jij als zij, het allemaal al eens hebben meegemaakt. Je kent de drama’s en je weet dat je dat het beste aan de jongere generatie kan overlaten. Aan de andere kant, tegen de tijd dat je vijftig bent, weet je ook hoe je bepaalde dingen juist niet moet doen, en hoe je iemand kan herkennen die het niet zo goed met je voorheeft

Seks is juist geweldig omdat, hoewel je niet hetzelfde uithoudingsvermogen hebt als toen je jong was. Door je ervaring weet je dat intimiteit belangrijker is dan intensiteit.

En dit is, als je die bepaalde leeftijd bereikt, zeer goed.

Delen is liefhebben!

Summary
Ontmoet vrouwen boven de 50
Article Name
Ontmoet vrouwen boven de 50
Description
Als je op je 50e nog steeds geen partner kunt vinden, ben je misschien te veeleisend. Bij Afspraak geven we jou de beste tips. Ontmoet vrouwen boven de 50
Author
Copyright ©
Afspraak
Logo