Waarom u altijd uitgaat met hetzelfde soort man

Geschreven door Maaike Van de Berg Tips om te flirten

Ontmoeten van mannen fouten van vrouwen

Waarom hebben zoveel vrouwen de gewoonte om altijd dezelfde fouten te maken als het gaat om het ontmoeten van mannen?

Het kan zijn dat u ervaring hebt met getrouwde mannen. Er zijn vrouwen die alleen met mannen daten die een bepaald lichaamsbouw hebben.

En anderen die, als het gaat om het vinden van alleenstaande mannen, alleen perfecte sukkels willen. Waarom gebeurt dit? De verklaring is dat u mannen niet vrij kiest. Uw keuze is een mengeling van wat u bewust overweegt en wat uw onderbewustzijn op tafel brengt. Het gewicht van dit mysterieuze deel van uw persoonlijkheid hangt af van elke persoon en de gebeurtenissen in hun leven. Maar alle experts zijn het erover eens dat het zeer belangrijk onderdeel is.

  • Het bewustzijn. Het bewustzijn is het deel dat verantwoordelijk is voor het registreren en interpreteren van de werkelijkheid met behulp van de vijf zintuigen. Het is het instrument dat we gebruiken om onze dagelijkse beslissingen te nemen op basis van de waarneming van de wereld om ons heen.
  • Het onderbewustzijn. Het is hetgeen dat verantwoordelijk is voor het dicteren van de reeks van gedragspatronen die een persoon ontwikkelt zonder het te beseffen. In het algemeen, niet afhankelijk zijn van de wil van de betrokkene. Het heeft te maken met het beheer en de registratie die het individu heeft gemaakt van al zijn ervaringen, traumatisch of niet. Vaak heeft het bewustzijn geen toegang tot dit type gebieden.

Het punt is dat het onderbewustzijn de beste manier is om uw eigen relaties te saboteren

Dus als u altijd bij hetzelfde soort mensen terechtkomt en ze u pijn doen, moet u proberen naar binnen te kijken en zien wat daar gebeurt. Het is niet altijd makkelijk, natuurlijk, er is een reden waarom psychologen bestaan. Maar het is echt pech hebben dat, als het gaat om flirten en nieuwe mensen ontmoeten. U altijd de een of andere klootzak op de kop tikt, vindt u niet? Nu, dames, ik ga jullie wat van de archetypen van mannen meegeven die ons meer tot hun aantrekken dan we zouden willen:

Archetypen van mannen

  • De seksist: Min of meer vermomd. Hij denkt dat vrouwen inferieur zijn ten opzichte van mannen en behandelt ze als zodanig.
Hij zal nooit volwassen worden
  • Het kind: Hij zal nooit volwassen worden. Hij vindt het heerlijk om op een woensdagavond uit te gaan en zijn kont te laten overhandigen. Als hij een baan heeft neemt hij die niet serieus. Hij spaart nooit en hij heeft nooit geld, dus u zult meer etentjes moeten betalen dan u zou willen.
  • De controleur:  Hij haat wanorde en chaos, en als hij niet het gevoel heeft dat hij de situatie in handen heeft, wordt hij onaangenaam. Of het nu gaat om het kiezen van een film in de bioscoop, of om het bepalen waar u op vakantie naartoe gaat. Of hoe laat u het beste naar de supermarkt kunt gaan. Zijn plan is altijd het meest perfecte, het past allemaal samen, geoptimaliseerd tot het maximum en als u maar iets ervan aanraakt ziet hij het als een aanval.
  • De fanaat. Misschien is zijn missie het herstellen van de wereld, of leeft hij alleen voor het surfen. Of hij zou stoppen met het onderhouden van zijn zoon alleen om zo een abonnement te kunnen krijgen voor de Johan Cruijff Arena. Wat het ook is, hij is het type persoon met een vast idee in zijn hoofd waar hij niet vanaf komt. Een ergernis.
  • De rokkenjager: Een junkie met sterke emoties en een laag zelfbeeld. Het kan hem niet schelen met welke vrouw hij uitgaat, hij zal u uiteindelijk met iedereen bedriegen, hoe lelijk ook. 
  • De pechvogel: Het is niet zijn schuld, maar zijn leven is een echte shit en hij praat over niets anders dan zijn pech.
  • De moralist: Hij beoordeelt altijd anderen. Van het immense onrecht dat uw tafel wordt schoongemaakt in een café, tot nationale onderwijsplannen. Tot het feit dat we gebruik maken van mobiele telefoons die gemaakt zijn van coltan.

En zo kan ik uren en uren doorgaan. Ledereen lijkt in het begin charmant, de pechvogel lijkt melancholiek, de controleur lijkt erg zeker van zichzelf. De moralist lijkt wijs, maar iedereen transformeren op een gegeven moment van Prince Charming naar kikker.

Alleenstaande mannen ontmoeten is een riskante sport

Riskante sport

Alleenstaande mannen ontmoeten is een riskante sport, nou ja, min of meer hetzelfde als bij getrouwde mannen. Met gevolgen die we niet kunnen voorzien. Het hangt er veel van af of u op zoek bent naar een vaste partner of dat u op zoek bent naar een paar dagjes van avontuur. Maar wat u in gedachten moet houden is dat u geen fouten uit het verleden moet herhalen. Want het enige goede aan een fout is dat u die kan herstellen. Leer. Wees wijzer. Hopelijk hebben we u geholpen om dit soort type slechte mannen op zijn minst te kunnen identificeren en ze te vermijden plezier met ze te hebben en ze daarna nooit meer te zien.

Afspraak.nl is een dating website die geweldig van pas kan komen om uzelf beter te leren kennen. Een van de voordelen dat de website biedt is dat u er direct op kan en er hier een datingmarkt 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar is.

Dus, als u bijvoorbeeld van volwassen mannen houdt, hoeft u alleen maar de filter te gebruiken die speciaal hiervoor in de website is gebouwd. En deze in uw zoekopdracht te gebruiken om de resultaten te krijgen waar u naar op zoek bent. Er zijn natuurlijk nog veel meer variabelen om uit te kiezen. 

Maar hou er rekening mee dat hoe meer u uw zoektermen vernauwt, hoe minder resultaten u zult krijgen.  Het is niet hetzelfde om te zoeken naar mannen tussen 20 en 40 jaar oud in Barcelona, als naar mannen tussen 20 en 30 jaar oud, die bruin haar hebben, sportief zijn, niet-rokers zijn, enz….

Nog een voordeel is dat u niet gelimiteerd bent in uw gesprekken, u kunt er meerderen tegelijk voeren. U kunt met meerdere mannen tegelijk praten en zo tijd besparen.

Waar wacht u nog op? U kunt zich helemaal gratis aanmelden. Misschien komen we elkaar wel tegen op Afspraak.nl

Delen is liefhebben!

Summary
Ontmoeten van mannen, fouten van vrouwen bij het
Article Name
Ontmoeten van mannen, fouten van vrouwen bij het
Description
Waarom hebben zoveel vrouwen de gewoonte om altijd dezelfde fouten te maken als het gaat om het ontmoeten van mannen? Weet hoe u ze kunt onderscheiden
Author
Copyright ©
Afspraak
Logo