Hoe vraag je een vrouw ten huwelijk waardoor ze ja zegt?

Geschreven door Tips voor stellen

originele manieren om iemand ten huwelijk te vragen

Laat ik duidelijk zijn, dit gaat niet over het forceren van een antwoord. Dat zou verschrikkelijk zijn. Als je een vrouw een huwelijksaanzoek wilt doen, moet je er zeker van zijn dat ze ja zal zeggen. Als je het niet zeker weet, is dit niet het juiste moment. Originele manieren om iemand ten huwelijk te vragen

Ik zeg dit omdat er duizenden huwelijken zijn die mislukken alleen omdat een vrouw niet de kans heeft gekregen om nee te zeggen

Daarom is het belangrijk om rekening te houden met haar persoonlijkheid. Als ze verlegen is, zal ze het bijvoorbeeld niet leuk vinden als je het voorstel doet in het bijzijn van haar familie, en ze zou zelfs te beschaamd kunnen zijn om nee te zeggen, zelfs als ze dat zouden wel willen.

Dit huwelijk is gedoemd te mislukken. 

Hoe vraag je romantisch een vrouw ten huwelijk ? 

De vraag is niet zozeer hoe je een vrouw romantisch ten huwelijk vraagt, de vraag is eerder wat de persoonlijkheid is van de vrouw die je ten huwelijk gaat vragen? En deze vraag zal leiden naar nog meer vragen. En het is heel belangrijk dat je de antwoorden weet voordat je haar ten huwelijk vraagt.

Is ze theatraal? Is ze romantisch? Is ze verlegen? Is ze introvert? Gaat ze graag wandelen of blijft ze liever thuis? Houdt ze meer van zonsondergangen of zonsopkomsten?

Als je het antwoord op deze vragen niet weet, ken je je partner niet. En wie zou het absurde idee hebben om iemand ten huwelijk te vragen die ze niet kennen? Niemand! Tenzij je in Las Vegas bent en je vrouw dezelfde naam heeft als de sterkste alcoholische cocktail in het casino.

Het hangt dus af van de vrouw van wie je houdt, je zult je huwelijksaanzoek moeten aanpassen aan haar persoonlijkheid.

Originele manieren om iemand ten huwelijk te vragen

Zelfs als je partner heel traditioneel is, zijn er enkele zeer originele manieren om een ​​huwelijksaanzoek te doen.

Hier zijn enkele voorbeelden.

1. Een schat zoeken

Een van de leukste ideeën die ik kan bedenken is om samen een speurtocht te doen. Deze jacht moet subtiele aanwijzingen bevatten over het huwelijksaanzoek, zodat ze zal begrijpen waar het uiteindelijk over gaat.

Bijvoorbeeld, op de dag van het aanzoek zou je kunnen beginnen met ontbijt op bed met een brief waarin je haar uitlegt dat je de hele dag op zoek gaat naar schatten, met alles wat je nodig hebt om die te vinden.

Dus je moet ervoor zorgen dat de speurtocht niet te ingewikkeld is, zodat ze niet opgeeft voordat ze de echte schat vindt. 

Je zou de speurtocht tot een eind kunnen brengen in haar favoriete restaurant of op de plaats van je eerste date.

Als ze de schat vindt, ga dan op je knieën en stel haar de vraag ! 

Hoe vraag je iemand ten huwelijk

2. Een romantisch weekendje weg

Ideaal voor alle soorten koppels, voor iedereen is hier wel een optie.

Als je weet dat ze graag in het middelpunt van de belangstelling staat en niet verlegen is, kun je de copiloot in het vliegtuig vragen om je partner naar een doos te leiden waar de verlovingsring in zit en op dat moment stel je de vraag op 10.000 m hoogte door de megafoon van het vliegtuig.

Je moet er zeker van zijn dat ze ja gaat zeggen. Anders zou ze misschien willen dat er een kamikaze aan boord was. Zeker als het een lange reis is.

Bovendien neem je het risico dat ze ja zegt uit medelijden of wraak. Je zou jezelf voor de gek houden om het zo maar te zeggen. Een soort van emotionele ontrouw.

Kijk, dat zou een eersteklas ticket zijn voor een gedoemd huwelijk.

Een andere optie is om het haar rustig te vragen in je hotelkamer, voordat je gaat eten. Het is niet de meest extreme optie, maar het is meer dan genoeg voor veel mensen.

3. Hoe vraag je iemand ten huwelijk met familie erbij?

Er zijn stellen die erg close met hun families zijn. Zowel zij als hij voelen zich erg op hun gemak bij de twee families en zodra ze vrije tijd hebben gaan ze op bezoek bij hun familie. 

Een idee zou zijn om de twee families bij elkaar te brengen met op T-shirts de vraag “Wil je met me trouwen?” Eén letter per T-shirt natuurlijk.

Wanneer je partner naar het toilet gaat of om de een of andere reden een tijdje weg is (bedankt vrienden), moet iedereen een T-shirt aantrekken en de zin vormen. Ga voor ze op je knieën zitten en laat de verlovingsring zien

En vergeet niet alles te filmen.

4. Hoe vraag je een vrouw op een lieve manier ten huwelijk?

Is je partner een zoetekauw? Perfect. Het enige wat je hoeft te doen is een ijsmaker of banketbakker te vragen om met glazuur dé vraag uit te schrijven op je partners favoriete zoetigheid. Maar je moet het de bakker of ijsboer van tevoren vragen natuurlijk. Op die manier zal ze verrast zijn als ze naar haar ijsje of haar taart kijkt en de vraag ontdekt. Dan is het het moment om op je knieën te gaan.

5. Heeft ze een huisdier of houdt ze van dieren? 

Wat vind je van dit idee, je hond (wanneer je er een hebt) verschijnt met een verlovingsring aan zijn halsband?

Voor de rest laat ik je fantasie vrij hier.

originele manieren om iemand ten huwelijk te vragen

6. Hoe vraag je een avontuurlijke vrouw ten huwelijk ?

Het antwoord is simpel. Om te weten hoe je een avontuurlijke vrouw ten huwelijk vraagt, moet je zelf het avontuur opzoeken. En daarom, is de volgende stap, paragliden. Stel je voor dat je twee gelijktijdige paragliding-vluchten boekt, samen met instructeurs natuurlijk, maak je geen zorgen, en tijdens de vlucht ziet je vriendin een bordje met de vraag “wil je met me trouwen?” 

7. Een avond met vrienden

Als je nog niet weet hoe je een vrouw ten huwelijk moet vragen, dan bied ik je een idee aan. Wat dacht je van een feestje met je beste vrienden? Het mooie van dit aanzoek is dat je duizend perfecte nummers kunt kiezen voor wanneer je het aan haar vraagt.

En als je vrienden ook niets vermoeden, zullen ze achterover vallen van dit huwelijksaanzoek.

Daarnaast kunnen er tijdens deze avond nog andere huwelijksaanzoeken plaatsvinden. Welke aanzoeken? Herinner je je deze vriend die graag oudere vrouwen verleidt en je nicht uit Rotterdam? Nou, dat aanzoek. In de toekomst.

Hoe je iemand thuis ten huwelijk vraagt

Helaas houdt het ontmoeten van oprechte vrouwen in dat ze hun eigen persoonlijkheden hebben. Dus als je denkt aan een openbare liefdesverklaring, maar je partner is een rustig persoon, dan is het misschien het beste als je hem of haar vraagt ​​wanneer jullie twee alleen thuis zijn.

Nogmaals, economische moeilijkheden impliceren veranderingen in plannen. Daarom wilden we drie ideeën opnemen om de vrouw waarvan je houdt ten huwelijk te vragen.

1. Transformeer deze dag in een gastronomische reis met je favoriete drankjes en gerechten

Als je niet weet hoe je romantisch een aanzoek kan doen zonder al te veel geld uit te geven, kan dit idee helpen. 

Verander je huis in een restaurant en gedraag je de hele dag uiterst hoffelijk en beleefd. Maak een menu met eenvoudige gerechten die ze lekker vindt, en zorg ervoor dat je alle ingrediënten hebt die je nodig hebt.

Vooral die het libido verhogen.

Aan het einde van de maaltijd, bij het kaarslicht natuurlijk, vraag je het haar. 

2. Neem contact op met bekende mensen die ze bewondert

Tegenwoordig kun je met iedereen praten die op social media zit, beroemd of niet. Als je de context uitlegt, is het zeer waarschijnlijk dat deze persoon ermee instemt een paar woorden tegen je partner te zeggen. Kun je je de emotie voorstellen die ze zou voelen dankzij dit originele huwelijksaanzoek?

Als deze persoon in kwestie een zanger is, is het zelfs mogelijk dat diegene iets voor je partner zingt.

hoe vraag je iemand thuis ten huwelijk

3. Verstuur de ring per post en organiseer met het dichtstbijzijnde postkantoor het aanzoek

Je moet het goed afspreken, dat is heel belangrijk. Op die manier kunnen ze vanuit het postkantoor je vertellen op welke dag ze de ring zullen bezorgen om je huwelijksaanzoek te doen.

Ik zal je het plan uitleggen. Vanaf het moment dat ze opstaat behandel je haar als een koningin. Je brengt haar ontbijt op bed, je geeft haar een massage, je doet thuis wat je moet doen, je maakt eten klaar en je gaat met de hond wandelen ook al was het haar beurt

Als je al veel van deze dingen normaal gesproken ook doet, erg goed bezig, dan zal het moeilijk voor je zijn om te vinden wat je moet doen in dit geval om het speciaal te maken.

Het doel is dat ze zich realiseert dat er iets aan de hand is. En wat is er dan aan de hand? 

Ze zal het weten wanneer ze de mysterieuze doos opent die met de post zal aankomen. 

Je kunt zelf kiezen wat er in de doos zit.

Afspraak, de meest actieve datingsite van Nederland

Zou je graag iemand nieuws willen ontmoeten? Misschien vind je deze persoon wel op de beste datingsite van Nederland.

Het is waar dat onze datingsite vooral gericht is op het vinden van avonturen voor een nacht, maar je weet nooit wat er kan gebeuren.

Op deze site vind je alles behalve giftige mensen, en wie weet word je verliefd na samen een nacht door te brengen.

Je aanmelden is gratis, waarom probeer je het niet uit ? 

Delen is liefhebben!

Summary
Originele manieren om iemand ten huwelijk te vragen
Article Name
Originele manieren om iemand ten huwelijk te vragen
Description
Weet je niet hoe je iemand ten huwelijk vraagt, maar je staat te popelen om het te doen? Hier we je 10 originele manieren om iemand ten huwelijk te vragen
Author
Copyright ©
Afspraak
Logo