Waarom vind ik geen partner?

Geschreven door Tips om te flirten

een partner vinden

Bent u eenzaam en wilt u vrijgezellen ontmoeten? Vindt u het moeilijk om de juiste een partner vinden? ken de mythen over relaties

Wanneer iemand moeite heeft om een liefdesrelatie te vinden, is het heel gemakkelijk om ontmoedigd te raken en zich in te kopen in de valse overtuigingen en destructieve mythes die over relaties bestaan.

Het leven van een vrijgezel biedt vele beloningen, zoals het vrij zijn om uw eigen interesses na te streven, het leren genieten van uw eigen gezelschap en het waarderen van de rustige momenten van het alleen zijn.

Maar als u zich er klaar voor voelt om vrouwen te ontmoeten en een duurzame en waardevolle relatie wilt opbouwen, kan het leven als alleenstaande man ook frustrerend zijn.

Voor velen van ons zorgen onze emotionele bagage en persoonlijkheid ervoor dat het gecompliceerder is om de juiste partner te vinden

Misschien bent u opgegroeid in een huis waar geen goed voorbeeld was als het ging om solide, gezonde relaties en vroeg u zich af of zoiets wel bestond.

Of misschien bestaat uw liefdesgeschiedenis alleen maar uit korte flarden en weet u niet hoe u een relatie moet laten voortduren. 

Misschien voelt u zich aangetrokken tot de verkeerde persoon of maakt u steeds weer dezelfde slechte beslissingen vanwege een onopgelost probleem uit uw verleden.

Het kan zijn dat u niet naar de beste plaatsen gaat (op een datingsite of in het echte leven) om de juiste persoon te ontmoeten of, wanneer u dat wel doet, voelt u zich misschien niet zelfverzekerd genoeg.

gezonde relatie

Wat is een gezonde relatie?

Een relatie is gezond wanneer twee personen een band met elkaar ontwikkelen op basis van:

  1. Wederzijds respect
  2. Vertrouwen
  3. Eerlijkheid
  4. Ondersteuning
  5. Gelijkheid
  6. Afzonderlijke identiteiten
  7. Goede communicatie
  8. Gevoel van vreugde / genegenheid

Beoordeel uw misvattingen over hoe u met een vrouw kna flirten en een relatie met een vrouw moet hebben (h2)

De eerste stap in het vinden van liefde is het opnieuw beoordelen van een aantal van de misvattingen over het flirten met vrouwen en het hebben van een relatie, die kunnen voorkomen dat u duurzame liefde vindt.

Veel voorkomende mythes over het ontmoeten van vrouwen en het zoeken naar liefde

Mythe:

Ik kan alleen gelukkig en voldaan zijn als ik een relatie heb. Het is beter om in een slechte relatie te zitten dan helemaal niet.

Realiteit:

Hoewel het hebben van een sterke relatie voordelen voor de gezondheid heeft, kunnen veel mensen net zo gelukkig en voldaan zijn zonder deel uit te maken van een koppel. 

Ondanks het stigma in sommige sociale kringen dat gepaard gaat met het vrijgezel zijn, is het belangrijk om niet alleen een relatie aan te gaan om in uw sociale cirkel “te passen”. Vrijgezel zijn en vrijgezel zijn uit vrije wil is niet hetzelfde. 

En niets is zo ongezond en ontmoedigend als het hebben van een giftige relatie.

Mythe:

Als ik me niet direct tot iemand aangetrokken voel, is het geen relatie die het waard is om na te streven.

Realiteit:

Dit is een grote mythe om uit te bannen, vooral als u een geschiedenis hebt van het nemen van slechte beslissingen. Onmiddellijke seksuele aantrekkingskracht en blijvende liefde gaan niet noodzakelijkerwijs samen. Emoties kunnen in de loop van de tijd veranderen en verdiepen, en vrienden worden soms geliefden.

Mythe:

Vrouwen hebben andere emoties dan mannen.

Vrouwen en mannen voelen hetzelfde

Realiteit:

Vrouwen en mannen voelen hetzelfde, maar drukken hun gevoelens soms anders uit, vaak volgens de conventies van de maatschappij. Maar zowel mannen als vrouwen ervaren dezelfde kernemoties zoals verdriet, boosheid, angst en vreugde.

Mythe:

Ware liefde is constant of fysieke aantrekkingskracht vervaagt met de tijd.

Realiteit:

Liefde is zelden statisch, maar dat betekent niet dat liefde of fysieke aantrekkingskracht in de loop van de tijd zal verdwijnen. 

Naarmate we ouder worden, hebben zowel mannen als vrouwen minder hormonen, maar emoties hebben vaak meer invloed op de passie dan hormonen, en de seksuele passie kan in de loop van de tijd sterker worden.

Mythe:

Ik zal in staat zijn om de dingen die ik niet leuk vind aan iemand te veranderen

Realiteit:

U kan niemand veranderen. Mensen veranderen alleen als ze willen veranderen.

Verwachtingen over daten en liefde

Wanneer we op zoek gaan naar een langdurige partner of een romantische relatie aangaan, doen velen van ons dat met een vooraf bepaalde set van vaak onrealistische verwachtingen

Hoe bijvoorbeeld de ander zich moet gedragen, hoe de relatie moet verlopen en welke rollen elke partner moet vervullen. 

Deze verwachtingen kunnen gebaseerd zijn op uw familiegeschiedenis, de invloed van uw vriendengroep, uw ervaringen uit het verleden of zelfs de idealen die in films en televisieprogramma’s worden uitgebeeld.

Het handhaven van veel van deze onrealistische verwachtingen kan voor elk koppel onvoldoende lijken en elke nieuwe relatie teleurstellen.

Een casual relatie of een vaste partner zoeken

Een casual relatie of een vaste partner zoeken? Denk aan wat echt belangrijk is

Maak een onderscheid tussen wat u wilt en wat u nodig hebt van een partner.

Wensen zijn te onderhandelen, behoeften niet. 

Wensen houden dingen in zoals wat u wilt dat ze voor werk doet, haar intellectuele niveau, en fysieke attributen zoals lengte, gewicht en haarkleur. 

Ook al lijken bepaalde eigenschappen in eerste instantie cruciaal, na verloop van tijd zult u vaak merken dat u uw mogelijkheden onnodig heeft beperkt. 

Het kan bijvoorbeeld belangrijker zijn om iemand te vinden die:

Meer nieuwsgierig dan intelligent is.

Nieuwsgierige mensen worden na verloop van tijd intelligenter, terwijl briljante mensen intellectueel kunnen wegkwijnen als ze niet nieuwsgierig zijn.

Aanhankelijk is in plaats van erg knap .

Een persoon die knap is, maar geen emoties uitdrukt, houdt snel op met aantrekkelijk zijn. 

Vrolijk is in plaats van rijk.

Wat hebt u liever: leven in luxe en verdriet of een normaal leven hebben in termen van geld maar vol vreugde? Dat is het.

Om te weten wat belangrijk is, moet u zich afvragen wat het juiste voor u is.

Bij het vinden van de juiste partner voor u, bent u echt op zoek naar een blijvende liefde. Daarom moet u vergeten wat politiek correct is – vooral voor de mensen om u heen die een mening hebben over uw leven – en uzelf afvragen: 

Heb ik het gevoel dat dit het juiste is?

Een paar tips als u op zoek bent naar de ultieme vrouw

Focus minder op het willen vinden van een partner

Maak de zoektocht naar een relatie niet het middelpunt van uw leven. Focus op de activiteiten die u leuk vindt: uw carrière, uw hobby’s, de relaties met uw familie en vrienden. 

Wanneer u zich concentreert op het gelukkig zijn, houdt u uw leven in balans en wordt u een interessanter persoon voor wanneer u een speciaal iemand ontmoet.

Vergeet niet dat de eerste indrukken niet altijd betrouwbaar zijn, vooral als het gaat om online dating. 

Het kost altijd tijd om een persoon echt te leren kennen en u moet ervaren hoe het is om met iemand in de meest uiteenlopende situaties samen te zijn om te weten hoe hij of zij werkelijk in elkaar zit. Hoe gaat deze persoon bijvoorbeeld om met druk als het niet goed gaat of als hij moe, gefrustreerd of hongerig is?

Wees eerlijk over uw eigen gebreken

Wees eerlijk over uw eigen gebreken

Iedereen heeft gebreken, en om een relatie vol te houden moet uw partner van u houden voor wie u bent, niet voor wie ze willen dat u bent.

Bovendien kan iets dat u als een defect beschouwt, eigenlijk iets zijn dat een ander persoon vreemd en aantrekkelijk vindt.

Het flirten met vrouwen kan stressvol zijn, maar het is de eerste stap in het vinden van iemand.

Spel van de liefde kan stressvol zijn.  Het is normaal om u zorgen te maken of u er goed uitziet op een date of dat ze u leuk vindt of niet.  Maar hoe verlegen u ook bent, u kunt uw zenuwen overwinnen en een grote band smeden.

Het daten van vrouwen: richt uw focus op de buitenwereld, niet op uw innerlijke gedachtes

Stel je voor dat u een date hebt gepland voor dit weekend via Afspraak.nl. Om uw zenuwen te bestrijden, richt u uw aandacht het best op de buitenwereld – op wat uw date zegt en doet en wat er om u heen gebeurt – in plaats van op uw innerlijke gedachten. 

Door volledig aanwezig te blijven in het moment kunt u stoppen met het denken over zorgen en onzekerheden.

Het beste hulpmiddel voor het daten van vrouwen

Nou, waar wacht je op om je gratis bij Afspraak.nl aan te sluiten? Bent u op zoek naar buitenechtelijke relaties? Denkt u over cyberseks na? Wilt u gewoon een vrienden met voordelen relatie aangaan? We passen allemaal in Afspraak.nl! We hebben het over de grootste gemeenschap van Nederlandstalige liberalen op het internet… 

Ik weet niet of u het weet, maar…

Iemand is op zoek naar u.

Delen is liefhebben!

Summary
Obstakels bij het vinden van een partner
Article Name
Obstakels bij het vinden van een partner
Description
Bent u eenzaam en wilt u vrijgezellen ontmoeten? Vindt u het moeilijk om de juiste een partner vinden? ken de mythen over relaties
Author
Copyright ©
Afspraak
Logo