Hoe kan u weten of iemand is wie ze zeggen dat ze zijn op het internet?

Geschreven door Maaike Van de Berg Tips om te flirten

speciale vrienden online

Als we het hebben over het ontmoeten van speciale vrienden via het internet, moet u weten of de persoon met wie u praat echt is. Hoe weet u of hij of zij te goed is om waar te zijn – dat wil zeggen, een oplichter – of dat hij of zij de perfecte match is?

Er zijn twee manieren om mensen voor de gek te houden op het internet:

1) Zich voordoen als iemand totaal anders dan de persoon die hij of zij werkelijk is.

2) Alleen laten zien wat de andere persoon wil zien.

Mensen hoeven gelukkig geen cyberdetectives te zijn om er achter te komen wie de persoon met wie u praat werkelijk is.

Om iemand aan te trekken die echt is, hebben we de volgende tips voor u samengesteld.

1. Denk na over wat u echt wilt van een vriend met benefits. 

En schrijf op wat u een goede partner hierin maakt. 

U moet weten wat u wilt en wat u te bieden hebt voordat u er naar op zoek gaat. 

Voordat u uw profiel creëert, som uw kwaliteiten en hobby’s op, en wees specifiek over het type relatie waar u naar opzoek bent.

Deze dingen op schrijven helpt om ze in een doel om te zetten in plaats van alleen maar een wens.

Denk dan na over deze lijst om te zien welke dingen u met de persoon waar u naar opzoek bent in gemeen wilt hebben en welke elementen u minder belangrijk vindt, zodat u er achter kan komen waar u op moet letten als u de profielen van uw kandidaten op de datingsites bekijkt.

Als u met meerdere mensen uit wilt gaan, geef dan op uw profiel aan dat u naar iets op zoek bent. Dit iets zou naar uw eerste casual date kunnen leiden. Als u op zoek bent naar een serieuze relatie, geef dit dan ook aan, zo kunt u vermeiden uw tijd te verdoen met mensen die niet naar hetzelfde op zoek zijn.

Wees eerlijk op uw profiel

2. Wees eerlijk op uw profiel en u zal iemand vinden die ook eerlijk is

Als u een authentiek iemand wilt vinden, dan moet u ook authentiek overkomen.

Die kleine leugens die u verteld over bijvoorbeeld uw leeftijd, uw uiterlijk, uw lengte, uw inkomen etc. zullen vrij snel tot het licht komen wanneer u eenmaal een persoon beter leert kennen, als het niet al eerder gebeurt.

In andere woorden, wees de persoon die u aan wilt trekken. Kijk in de spiegel en wees dapper. Vergeet niet dat niemand perfect is, dat iedereen defecten heeft en iedereen een gewicht met zich meedraagt.

Dat betekent niet dat u moet tieren over uw relatie- of werk-problemen op uw profiel, maar doe uzelf een plezier en plaats actuele foto’s die uw echte leeftijd weerspiegelen, zodat er is waarheid op uw profiel is.

3. Kies mensen uit die niet perfect zijn

Vaak zijn de beste profielen die waarin iemand zichzelf bekritiseert of eerlijk beweert dat hij of zij bijvoorbeeld het doel heeft om een marathon te kunnen lopen, maar dit nog niet heeft bereikt.

Aan de andere kant, als ze zeggen dat ze een perfect lichaam hebben en zichzelf als model beschrijven, moet u weten dat ze misschien oude foto’s gebruiken.

Dit doen ze voor een reden.

4. Bekijk zijn of haar profiel en foto’s eens goed 

Als iemand zichzelf als perfect beschrijft, moet u duidelijk weten: zoiets bestaat niet.

Vergeet niet dat een foto duizend woorden waard is, dus als iemand foto’s met zijn vrienden op zijn profiel zet of foto’s van zichzelf in verschillende omgevingen, is dat een goed teken. Als hij of zij er niet probeert uit te zien als een model, is hij of zij waarschijnlijk een goede optie voor iemand, en die iemand zou u kunnen zijn.

Als ze maar één foto plaatsen, die wazig is, of helemaal geen foto… zie dit dan als een waarschuwing.

Een authentiek persoon, met een gedefinieerde persoonlijkheid, zal de moeite nemen om een profiel te maken dat niet vol staat met egoïsme en het type foto’s dat er bij hoort, omdat ze weet dat ze zal worden vergeleken met honderden andere kandidaten die hetzelfde doen.

Skypen zodra de kans zich voordoet

5. Neem de stap om te bellen of te Skypen zodra de kans zich voordoet.

Het maakt niet uit hoe oud u bent, nieuwe mensen leren kennen is geweldig, maar het zal misschien op het moment even moeten wachten op ze in het echt te ontmoeten. Een date plannen per telefoon of Skype kan een leuke optie zijn als de afstand tussen jullie in de weg staat en jullie niet in het echt kunnen afspreken, verdomde pandemie. Op deze manier is het wel mogelijk om een idee te krijgen over hoe de persoon in elkaar zit en of hij of zij de kwaliteiten heeft waar u naar op zoek bent.

6. Stel veel vragen

Als u aan het chatten bent, vergeet dan niet om een toekomstige date wat vragen te stellen zoals: “Wie is uw favoriete band?” “Wat is uw passie in het leven?” “Welke beroemdheid zou u graag mee uit eten willen?”

Andere vragen om het gesprek te bevorderen en op een vriendelijke manier meer over zijn of haar levensfilosofie te leren, kunnen zijn: “Wat doet u voor werk?” “Hoe is uw familie?” “Hoe denkt u dat uw vrienden u zouden omschrijven?

Het is het beste om niet over politiek te gaan praten. Tenminste in het begin.

7. Het belangrijkste is dat u uw intuïtie vertrouwd.

Intuïtie is niet logisch. Het is niet het resultaat van een reeks bewuste stappen die kunnen worden verklaard. Integendeel, hoewel het gebaseerd is op diepe kennis, is het proces natuurlijk, bijna instinctief.

En toch, hoewel intuïtie snel en meestal gunstig is, is het niet altijd accuraat: het onderbewuste brein probeert denkpatronen te herkennen, te verwerken en te gebruiken op basis van eerdere ervaringen om te “voelen” wat u voelt

En dat is de sleutel tot de intuïtie, dat meer een gevoel dan een gedachte is. Daarom lijkt de intuïtie ver van de rede te zijn. 

U kunt de gedachte achter een snelle beslissing die uit het niets komt immers niet verklaren.

Het gebeurt gewoon.

Stel dat uw vriendin naar een andere stad verhuist en u vertelt dat u een lange-afstandsrelatie moet hebben.  Op dat moment begint u te voelen wat er gaat gebeuren. En dat weet u uit alle informatie die u hebt verzameld in uw relatie met haar. Als u ermee redeneert, zal u duizend redenen vinden – of niet – om uzelf te bedriegen. 

Uw intuïtie niet.

Als u het gevoel hebt dat er iets niet klopt, ook al weet u niet wat het precies is, wees dan voorzichtig of ga helemaal over het hoofd van die persoon heen. Wees geduldig in uw zoektocht en stel uw persoonlijke veiligheid altijd voorop. 

Er is iets verrassends als uw instinct u waarschuwt om te beslissen of u al dan niet verder moet gaan. Luister er naar.

En vergeet niet dat er pagina’s zijn om nieuwe mensen te leren kennen die u kunnen helpen om die ene persoon waar u naar op zoek bent te vinden.

Afspraak het perfecte hulpmiddel

Afspraak: het perfecte hulpmiddel, zelfs tijdens een pandemie. 

Vrouwen leren kennen in Amsterdam, Maastricht of welke andere stad of dorp in Nederland dan ook, is een makkie dankzij websites als Afspraak.nl.

Bent u op zoek naar vrienden in de stad waar u uw vakantie doorbrengt? Of en toe een one night stand in uw stad? Of een stabiele relatie?

We zitten nu midden in een pandemie die de seksuele betrekkingen verstoort, maar vroeg of laat zal het voorbij zijn. De speciale vrienden die u maakt, maken het mogelijk om in de toekomst in persoon seks te hebben. 

En er zijn andere opties die we al besproken hebben in dit artikel en andere artikelen zoals online dating en cyberseks.

Het belangrijkste om in gedachten te houden is dat er hulpmiddelen zijn die speciaal zijn ontworpen om gelijkgestemden bij elkaar te brengen.  

En de datingsites zijn de beste. 

Veel succes!

Delen is liefhebben!

Summary
Hoe kan u weten of iemand is wie ze zeggen dat ze zijn op het internet?
Article Name
Hoe kan u weten of iemand is wie ze zeggen dat ze zijn op het internet?
Description
Als we het hebben over het ontmoeten van speciale vrienden via het internet, moet u weten of de persoon met wie u praat echt is
Author
Copyright ©
Afspraak
Logo