Daten in Purmerend

Geschreven door Maaike Van de Berg Stad

Daten in Purmerend

Bruisende, levendige stad met charmante cultuur en een interessante commerciële geschiedenis. Of je nu op zoek bent naar liefde of gewoon een one-night-stand, daten in Purmerend is gemakkelijk met zijn geweldige winkels, gezellige cafés en unieke musea, perfecte plekken om meiden te ontmoeten of te daten in Purmerend.

Met Afspraak, de beste datingsite van Nederland, is meiden leren kennen om op date te gaan in Purmerend een makkelijke taak. Op onze site vind je van alles, al is het dat je je ex wilt vergeten, meiden zoekt die snel seks willen hebben of een avontuur zonder voorwaarden, er is voor ieder wat wils.

Schrijf je in door een paar makkelijke stappen te volgen en je zult berichten ontvangen van single vrouwen die je willen leren kennen. Het is tijd dat je het leven proeft van digisexuele personen.

Wat te zien en te doen op date in Purmerend

Als je op date gaat in Purmerend met een meisje die je leuk vindt, ga dan naar de Grote kerk en geniet van een drankje op een van de terrassen van de cafés die er in die zone zijn 

Het hoofdplein is de Koemarkt. Vroeger was het een veemarkt. Nu wordt het voornamelijk gebruikt door bars en restaurants. Je kunt er een geweldige avond beleven van meiden ontmoeten in de zomer. Er zijn meer mensen te vinden als er een speciaal evenement is, zoals een festival.

Op een eerste date in Purmerend, kun je ook het Purmerends Musuem bezoeken, die een mooie collectie van Jugendstil keramiek huisvestigt. Dat werd bekend in de stad rond de jaren 1900.

Waar te winkelen en uit eten te gaan als je een date hebt in Purmerend

Midden in de stad is een groot overdekt winkelcentrum, waar je de belangrijkste winkels en bedrijven vindt. Ze hebben ook een aantal interessante en eclectische winkeltjes. En er is nog meer te vinden in de omliggende straten. In de buurt van het winkelcentrum is er ook een interessante kleine markt.

Gachita is een goede plek om te bezoeken als je liefhebber van grill bent. Het menu van de restaurant is vaak richting de Zuid-Amerikaanse keuken.

Kozee Eten & Drinken is een goed restaurant dat Hollands eten serveert. Het heeft een goede sfeer en een geweldige locatie op het plein midden in het centrum.

La Casa is een goed huiselijk Italiaans restaurant. Het serveert lekker Italiaans eten en heeft vriendelijk en behulpzaam personeel.

Purmerend bevindt zich op 20 minuten van Amsterdam, dus het transport vloeit op en neer. Als je een gek weekend wilt doorbrengen, is de grote hoofdstad dichtbij met al zijn nachtelijk plezier.

meiden ontmoeten in Purmerend

Het nachtleven in Purmerend

Jazz Café Alto

Houd je van jazz en blues, en ben je op zoek naar serieuze live optredens, dan is Jazz Café Alto de place to be. Het is gelegen in het stadscentrum, dertig seconden van het Leidseplein.

Het concept is uniek. Ze verzorgen zeven dagen per week live jazz- en bluesoptredens die door gaan tot in de vroege uurtjes. Hier is entertainment gegarandeerd.

Proeflokaal Bakker

Een date in Purmerend is altijd bijzonder bij Proeflokaal Bakker. Met speciale bieren, whisky, wijn en diverse soorten port. En je kunt er ook een goede kop koffie bestellen als alcohol niet je ding is.

Tijdens de herfst- en wintermaanden kun je onder de naam Taallokaal genieten van livemuziek en poëzieavonden.

En in de zomermaanden heeft het Proeflokaal een groot zonneterras met 60 zitplaatsen. Zowel het interieur als exterieur zijn zeer geschikt om te genieten van een drankje met je partner of met vrienden.

Café Rooie Sien

Sien, zoals dit café in de volksmond wordt genoemd, werd al snel een begrip voor daten in de omgeving Purmerend. Veel artiesten hebben hier opgetreden en de gasten hebben hen welkom geheten.

In 2020 hebben ze een grondige renovatie gedaan. Met een frisse nieuwe look, een nieuwe menukaart en een completer concept.

Naast het café doen ze in de zomer ook het terras open. Door de nieuwe inrichting van het terras met schermen en heaters kunnen ruim 70 mensen genieten van het terras en hebben ze geen last van weer en wind.

Dagplan om Purmerend te bezoeken

  • Begin bij de Bierkade en de Weerwal, een dok met een rijke geschiedenis. Je kunt een bezoek brengen aan de bierbrouwerijen en een muur van historische gebouwen bezichtigen.
  • Zie ook andere monumentale panden op de Koemarkt. Hier bevindt zich ook het Burgerweeshuis, dat tot halverwege de 20e eeuw dienst deed als weeshuis voor arme kinderen. Toen kwam er een school, toen een jeugdcentrum en toen een bank. Sinds 2009 wordt het pand gebruikt voor de verkoop van streekproducten.
  • Op de Koemarkt staat een standbeeld van een koe gemaakt door visuele artiest Hans Kuyper, wat herrineringen opbrengt aan de oude veemarkt. Een 
  • Instagram foto met je partner hier is een must.
  • Rond etenstijd, als je zin hebt in grill, ga dan naar Gachita.
  • En in de avond om wat verfrissends te drinken en naar goede muziek te luisteren, is Jazz Café Alto de veste optie.
date in Purmerend

Met Afspraak vindt je een veilige date in Purmerend

Afspraak is de beste tool om seks zonder voorwaarden te hebben die er tot je beschikking is in Purmerend en is heel Nederland. Maar het is geen magie. Je zult geen trio scoren als je er niks voor doet. 

Waarom meld je je niet aan en probeer je het uit? Je inschrijven is gratis bij de grootste community van vrijdenkende personen in ons land.

Delen is liefhebben!

Summary
Daten in Purmerend, mooie marktstad
Article Name
Daten in Purmerend, mooie marktstad
Description
Zoek je een daten in Purmerend? Ontmoet je graag avontuurlijke en uitdagende vrouwen? Wat je ook zoekt, bij Afspraak vind je het. Begin vandaag nog
Author
Copyright ©
Afspraak
Logo