Hoe toon je liefde en vertrouwen aan je partner

Geschreven door Maaike Van de Berg Tips voor stellen

Hoe toon je liefde aan je partner

Er zijn duizenden manieren om liefde aan je partner te tonen wanneer je verliefd bent. Zo veel als dat er geliefden in de wereld zijn, maar alle manieren hebben één ding gemeen: ze zijn gebaseerd op vertouwen. Zo niet, dan is het geen liefde, mar bezit.

En er is niets dat zo tegenover liefde staat als gebrek aan vrijheid.

Als je van iemand houdt, laat diegene dan gaan. Als diegene ook van jou houdt dan zal die terugkomen, zo niet, dan hield diegene nooit echt van jou.

Hoe laat je aan je partner zien dat je om hem/haar geeft

Zoals ik al eerder heb gezegd, zijn er duizenden manieren om echte liefde te tonen aan je partner wanneer je verliefd bent, maar ik zal de meeste voor de hand liggende opnoemen.

Hier komen ze.

1. Vergeet niet met haar te flirten

Vaak vergeten we het, maar onze liefde is niet iets wat je hebt en dat is het dan. Je moet het koesteren. En een van de beste manieren om dat te doen is om te doen alsof je haar nog steeds verliefd op je moet laten worden, alsof ze nog niet heeft besloten om met jou te zijn.

Heb je er wel eens aan gedacht om een liefdevol berichtje te sturen op social media zonder speciale reden? 

Dat je partner haar Instagram opent en een berichtje van liefde ontvangt is iets heel simpels en effectiefs.

2. Luister naar je geliefde

Normaal gesproken, als je van haar houdt, zul je blij zijn haar te horen. Andere keren, ook al houd je veel van haar, zal het moeilijk zijn. Het maakt niet uit. Luisteren naar de ander is een van de fundamentele bouwstenen van elke relatie.

Stel je voor dat ze thuis komt van werk en jij een film aan het kijken bent. Het meest verstandige is om de film stop te zetten en haar te vragen hoe het op werk is geweest.

Heel belangrijk: luister naar haar antwoord en laat haar niet merken dat je liever de film verder kijkt dan dat je naar haar luistert.

Als je je in een situatie bevindt dat het je niet interesseert wat je partner te zeggen

Hoe toon je liefde

3. Ervaar nieuwe dingen samen

Een van de grootste vijanden van wat voor relatie dan ook is het monster van de routine en zijn hulpje, gewoontes.

Om dat tegen te gaan, is het belangrijk dat je af en toe nieuwe dingen samen doet.

De nieuwheid laat je genieten van het moment in het heden, en van het verleden wanneer je er weer aan terug denkt.

Je hebt een verhaal samen om met elkaar en anderen te delen. 

Dat brengt je dichterbij elkaar. 

Daarom kan ik me niks beters voorstellen om je partner liefde te tonen dan een haar een nieuwe activiteit voor te stellen voor jullie om te doen.

Oké het kan zo zijn dat je erachter komt dat je niet zo van paragliden houdt, maar het lachen was het wel waard.

4. Help haar gezond te zijn

Voorzichtig hiermee. Het gaat er niet om voortdurend te wijzen op fysieke onvolkomenheden, dat is een vorm van misbruik, maar om haar te helpen goed voor zichzelf te zorgen.

Ik vind het geweldig wanneer mijn partner me Coca Cola Zero sugar and Cafeine koopt en het bij het avondeten op de tafel zet “omdat ik anders niet goed in slaap kan komen”.

Dat laat zien dat ze om me geeft en mijn problemen kent bijvoorbeeld dat ik niet kan slapen wanneer ik veel cafeïne drink.

Dat is liefde. 

5. Stel toekomst plannen voor, bouw samen iets op

Samen iets opbouwen versterkt altijd een relatie en toont betrokkenheid. Het kan iets simpels zijn als het huis vullen met planten of iets complexs als het starten van een bedrijf of het krijgen van een kind.  

Ik heb een vriend die tijdens valentijnsdag voorstelde om aan kinderen te beginnen en hij en zijn partner verwachten hun eerste kindje in November.

Als dat geen liefde is…

Kijk uit, want afhankelijk van de ingewikkeldheid van je voorstel, kan je haar bang maken, ondanks je liefde.

In andere woorden:  vraag haar niet ten huwelijk op de tweede date, hoe leuk je haar ook vindt.  Bovendien, je hoeft niets te bewijzen in de vroege stadia van een relatie.

vertrouwen in je partner

6. Als je wilt weten hoe je liefde toont, vertel haar dan je diepste gevoelens

Als je niet weet hoe je je liefde moet tonen, begin dan met te praten over wat je voelt. Als je met je partner praat over je diepste zelf, over je angsten, hoop, existentiële pijnen, zorgen voor de toekomst en kortom alles wat je mens maakt, en zij veroordeelt je niet, maar helpt je om met de pijn om te gaan, dat is liefde.

Luisteren naar je partner zonder te oordelen is liefde, je ziet haar zoals ze is. 

7. Doe soms dingen die je niet zo leuk vindt

Je hoeft het niet altijd te doen, In feite, als je altijd dingen doet die je niet leuk vindt voor je partner, dan zou je niet met deze persoon samen moeten zijn. 

Ik heb het over schrobben, zelfs als het niet jouw beurt is, ik heb het over naar beneden gaan om de hond uit te laten om tien uur ’s avonds, ook al is het niet jouw beurt, ik heb het over haar te verrassen op werk. 

Dit toont veel meer liefde dan welke ring dan ook en hoeveel geld dan ook. 

Geld geven is heel makkelijk wanneer je rijk bent.  

Tijd. Quality-time met je partner. Dat is iets dat niet iedereen kan geven. 

8. Wees vriendelijk naar haar familie en vrienden

Wil je weten hoe je liefde toont aan je partner? Wees vriendelijk naar haar ouders toe ook al zijn het niet jouw type mensen. Dat is iets wat niet moeilijk is wanneer je echt verliefd bent.

Realistisch gezien mag je waarschijnlijk niet alle familie of vrienden van je partner, maar je moet je best doen en aardig voor ze zijn.

Luisteren naar alle dingen die haar familie en vrienden je te vertellen hebben, neutraal blijven en dingen helpen op te lossen is een geweldige demostratie van liefde die ze altijd zal opmerken. 

9. Leer haar wat je weet

Ik speel al twintig jaar gitaar en mijn partner vindt het erg leuk om me te zien spelen (althans dat zegt ze), dus ik heb onlangs voorgesteld om haar te leren spelen en ze is erg enthousiast. Twee of drie keer per week geef ik haar les en het zijn heerlijke momenten.

Binnenkort kunnen we samen Knocking on Heaven’s Door spelen van de grote Bob Dylan.

Geweldig concert in zicht!

10. Stop met jaloers zijn

Als je een jaloers persoon bent dan moet je daar aan werken. Jaloezie is een probleem van laag zelfvertrouwen vanuit jouw kant en het gebeurt met reden of zonder.

Wanneer je verliefd bent, dan vertrouw je die persoon. 

vertrouwen terug te vinden

Vind je het moeilijk om het vertrouwen terug te vinden? 

Als het makkelijk voor je is om het vertrouwen in je partner te verliezen, moet je hard werken om het terug te krijgen. En om het vertrouwen te herwinnen, moet je respect hebben voor haar vrijheid. In feite hoef je het haar niet te geven, omdat het niet van jou is.

Heb simpelweg respect voor haar.

Sterker nog, het is goed voor een stel om buiten de relatie om wat te doen hebben. Als zij een paar dagen weg wilt om alleen te zijn, respecteer dat dan. Als ze zonder jou wil feesten, respecteer dat dan. Als ze het niet leuk vindt om haar wachtwoorden te delen, respecteer dat dan. 

Vertrouwen verliezen voor normale dingen is irrationele jaloezie hebben. 

Er is niets zo fout dan te geloven dat iemand niet van je houdt omdat ze je veel vrijheid geeft en er is niet zo waar als weten hoe je een volwassen vrouw verliefd maakt dan haar vrijheid te respecteren. 

Afspraak: de site om mensen te ontmoeten en wie weet liefde tegen te komen

In werkelijkheid, zoals de naam al aangeeft, is Afspraak een datingsite zonder voorwaarden, maar wie weet? Wie weet vind je wel de liefde van je leven op een van die afspraakjes. 

Meld je aan om seks zonder voorwaarden te hebben op de grootste datingsite van ons land, het is gratis..

Wat heb je te verliezen? 

Delen is liefhebben!

Summary
Hoe toon je liefde aan je partner. Wij vertellen je alles
Article Name
Hoe toon je liefde aan je partner. Wij vertellen je alles
Description
Er zijn duizenden manieren om liefde aan je partner te tonen. Zo veel als dat er geliefden in de wereld zijn, maar alle manieren hebben één ding gemeen: ze zijn gebaseerd op vertouwen
Author
Copyright ©
Afspraak
Logo