Hoe je kunt swingen. Regels en tips

Geschreven door Maaike Van de Berg Tips voor stellen

Hoe je kunt swingen

Zou je graag seks willen hebben met iemand anders terwijl jouw partner hetzelfde doet? Swingen wordt in onze maatschappij steeds meer in de praktijk gebracht, zoals blijkt uit de toename in gespecialiseerde swingersclubs.

Wat is swingen?

Er zijn liberale stellen die seks uitwisselen met elkaar. Dus swingen kan worden gedefinieerd als een niet-monogame seksuele activiteit die tussen stellen wordt uitgevoerd waar

de seksuele horizon van diegenen wordt verbreed.  De uitvoering omvat verschillende activiteiten die worden uitgevoerd tussen één of meer personen. 

Hoe begin je in de wereld van swingen?

Oké, je maakt deel uit van de liberale stellen die willen experimenteren met hun seksualiteit. Waar begin je? Het ding is, iets beginnen zonder enige voorkennis zorgt voor veel kopzorgen. Kan het worden gedaan? Natuurlijk, maar het bespaart je een hoop problemen als je enige basis kennis tot je hebt genomen.

Trial and error ​​is prima als je experimenteert met bakken, maar als het experiment mensen omvat, veranderen de dingen.

Dit zijn de stappen die je moet volgen als je wilt beginnen in de wereld van swingen. 

1.  Praat erover met je partner…

Het is van vitaal belang dat er goede communicatie is tussen jullie voordat jullie beginnen in deze wereld.

Wanneer een stel besluit deze levensstijl aan te nemen, moet er een ontspannen sfeer zijn.

Er kan niks van gevoelens verbergen zijn zoals jaloezie.   

Daarbij, als je opzoek bent om dingen op te lossen in jullie relatie die niet werken, dan zal dat hiermee niet lukken. Het zal zelfs het tegenovergestelde effect hebben. Het zal alles kapot maken.

Swingen werkt bij stellen die van elkaar houden en die een gezonde relatie hebben met goede open communicatie. 

2. …en nu over wat voor uitwisseling met stellen je wilt doen

Er zijn veel verschillende manieren om een swingers levensstijl te beoefenen. Je kunt naar parenclubs gaan bij jou in de buurt, of naar een swingersfeest in een chalet georganiseerd via social media of zelfs deelnemen aan een luxe cruise speciaal voor swingerstellen.

De opties zijn lekker en gevarieerd, maar niet alle swingers houden van alles.  

Erover praten is heel belangrijk. 

liberale stellen

3.  Enkele regels vaststellen

Omdat het een nieuwe levensstijl is, moet er enkele regels worden opgesteld. Stel je voor dat je met je partner op eerste date gaat naar naar een swingersclub. Als een van de twee eerder weg wilt gaan moet dat van tevoren zijn besproken en ook of de andere dan kan blijven of niet.

4. Werk aan het vertrouwen tussen jullie

Om deze niet-monogame levensstijl te leven is het van essentieel belang om te werken aan de aspecten van je persoonlijkheid die kunnen worden beïnvloed.

Over het algemeen is het niet aan te raden om te swingen met een jaloers persoon, maar als je jezelf zo beschouwt, en je hebt genoeg verlangen en nieuwsgierigheid om het nieuwe water te betreden, dan zou je eerst aan dat deel van je persoonlijkheid moeten werken .  

5. Probeer het eerst op liberale pagina’s zoals Scopamici

Als je nieuwsgierig bent naar de wereld van swingen maar je voelt je niet voldoende zelfverzekerd om hier daadwerkelijk mee te beginnen, dan kun je proberen eerst andere liberale stellen te ontmoeten op het internet. Scopamici is hier ideaal voor.

6. Het is handig om alvast iets te weten van het stel waar je mee wilt swingen

Hiervoor zijn online dates perfect, maar je moet een real-life date ook niet minachten om een praatje te maken met een paar drankjes.

Als het vanzelf gaat en er een klik is, geweldig. Zo niet, zoek dan simpelweg een ander stel. 

7. Zoek een swingersclub

Als je er al klaar voor bent, is het het beste om online een swingersclub op te zoeken. Je zal vast en zeker worden verrast dat er veel meer parenclubs in de buurt te vinden zijn dan je had gedacht.  

Informeer jezelf ook over de regels van de plek waar je naartoe gaat en leef ze strikt na. Wees er zeker van dat je goed gekleed gaat en je er op je best er uitziet, want de eerste indruk is super belangrijk bij dit soort plekken.

swingerstellen

Voor- en nadelen van swingen

Zoals bijna alles in het leven, heeft ook swingen zijn voor- en nadelen. Een hoop stellen hebben hun relatie sterker zien worden.. en ook het tegenovergestelde.

De grootste voordelen van swingen

  1. Misschien is het grootste voordeel wel dat je seksuele relaties met anderen kunt hebben zonder vreemd te gaan.
  2. Seks is niet meer saai of altijd hetzelfde. 
  3. Het verhoogt je zelfvertrouwen. In de wereld van swingen is het meestal de vrouw die met meerdere mannen is, wat haar gewaardeerd laat voelen. Voor mannen is het zijn met meerdere vrouwen ook een ego-booster. 
  4. Als je het goed doet, bevorderd swingen het vertrouwen in relaties
  5. Als je erover nadenkt is het ook een goede manier om onbeantwoorde liefde te overkomen, want je kan namelijk ook alleen naar een parenclub gaan, aangezien deze activiteit er een van vele is.

De grootste nadelen van swingen

  1. Als eerste, om logische redenen, onzekerheid. Over het algemeen is het moeilijk om seks en aantrekking te scheiden en dit kan onzekerheid creëren. Jezelf vergelijken is vaak onvermijdelijk – frequentie, duur, intensiteit, grootte – en dat kan een bron van jaloezie zijn. 
  2. Het kan saai worden met je partner. Als je gewend raakt om naar swingersclubs te gaan of seks hebben in groepen (veel swingers doen dit), kan traditionele seks met je partner saai worden. 
  3. Seksueel overdraagbare aandoeningen. Vanzelfsprekend, hoe meer seks je hebt met verschillende mensen, hoe groter de kans dat je een SOA oploopt. 

Afspraak,  de perfecte datingsite om swinger stellen te ontmoeten

Bij Afspraak kun je alles vinden: mensen die friends with benefits zoeken, of andere die opzoek zijn naar een one-night stand en weer andere die een stabiele relatie zoeken, en natuurlijk ook, swingers die opzoek zijn naar andere stellen. Je inschrijven is gratis, ga je ervoor?

Delen is liefhebben!

Summary
Hoe je kunt swingen, we laten je alles zien
Article Name
Hoe je kunt swingen, we laten je alles zien
Description
Zou je graag seks willen hebben met iemand anders terwijl jouw partner hetzelfde doet? Swingen wordt in onze maatschappij steeds meer iets normaals. Durf jij het?
Author
Copyright ©
Afspraak
Logo