Hoe verleid je een verlegen meisje: tips en bewezen technieken

Geschreven door Tips om te flirten

Hoe verleid je een verlegen meisje

Omgaan met introverte mensen is, soms, ingewikkeld, met ze daten nog meer. Hoe dan ook, je hoeft niet met de pakken neer te gaan zitten. Als je een verlegen meisje kent en haar wil veroveren, dan ben je hier op de goede plek. In dit artikel geven we je enkele trucs om haar te versieren en om ervoor te zorgen dat ze wat losser wordt bij jou.

Daarbij, zul je antwoord krijgen op de vraag, Hoe weet je of een introvert persoon je leuk vindt?

Take notes!

Vind je een verlegen vrouw leuk?: 10 tips om met introverte mensen om te gaan.

Als het al moeilijk is om de liefde van een vrouw te krijgen, dan is het bij een verlegen vrouw ingewikkeld en een uitdaging.

Maar, maak je geen zorgen. We hebben tien tips die je zullen helpen om zekerheid te krijgen bij het uitzoeken van de vraag, hoe maak je een verlegen vrouw verliefd.

Hier komen ze.

1. Probeer haar niet te veranderen

Als je probeert om haar extroverter te maken op welke manier dan ook, kan ze denken dat je haar niet leuk vindt zoals ze is, en daarom, zal ze afstand van je nemen. Acepteer haar verlegenheid en onzekerheden.

Daarnaast, is het niet makkelijk om iemand te vertellen hoe je minder verlegen wordt.

2. Heb geduld

Introverte mensen hebben meer tijd nodig om los te komen bij anderen, dus probeer dingen niet te forceren of anders zal je haar intimideren en alleen meer afstand creëren.

3. Praat tegen haar over je eigen onzekerheden

De beste manier waarop een introvert persoon losser wordt is door eerst meer van jezelf te laten zien. Vertel haar over je eigen onzekerheden en angsten. Op deze manier zal ze zich comfortabeler voelen bij jou en kan zal ze je meer vertrouwen.

een verlegen meisje verleiden

4. Laat haar zich op haar gemak voelen op haar eigen manier

Daten met verlegen mensen is een kunst van haar op haar gemak laten voelen. Als je haar verplicht om in grote groepen tijd door te brengen of iets in die richting, zal ze zich geforceerd voelen en het niet naar haar zin hebben. Probeer in plaats daarvan activiteiten te vinden waarbij jullie alleen of in kleine groepen kunnen zijn.

5. Zet haar niet onder druk om te praten

Door te proberen meer informatie uit haar te krijgen dan ze wil bieden, kan ze zich ongemakkelijk voelen en je nooit meer willen zien. Probeer open vragen te stellen om haar de kans te geven om ergens dieper om in te gaan als ze dat wil, maar probeer haar niet te dwingen om te praten als ze zich niet op haar gemak voelt.

6. Luister goed naar wat ze zegt

Soms, bij het omgaan met introverte mensen, ontdek je dat ze terughoudend zijn in praten omdat ze denken dat hun mening er niet toe doet. Als je echt luistert naar wat diegene zegt, en vragen stelt om meer te weten te komen over hun point of view, zal diegene zich gewaardeerd voelen en waarschijnlijk meer met je delen.

7. Probeer niet te raden wat diegene wil zeggen of voelt

Hoewel je misschien een idee hebt van wat er in haar hoofd omgaat, probeer het niet te raden. Verlegen mensen denken en doen vaak het tegenovergestelde van wat van hen wordt verwacht. Vraag haar in plaats daarvan rechtstreeks hoe zij zich voelt of wat zij denkt. Op deze manier zal ze zich gerespecteerd voelen en zal ze zich eerder voor je openstellen.

8. Respecteer de behoefte aan ruimte

Introverte mensen hebben vaak tijd nodig om hun gedachten en gevoelens te verwerken. Als je onmiddellijk na elkaar te hebben gezien, haar probeert te bellen of te sms’en, kan ze zich overweldigd voelen en je niet meer willen zien. Als je wilt daten met een verlegen meisje, respecteer haar behoefte aan ruimte en wacht een paar dagen voordat je weer contact opneemt.

9. Wees vriendelijk en begripvol

Verlegen mensen worden vervloekt met een self-fulfilling prophecy. Ze geloven dat ze in het openbaar een of andere fout zullen maken en deze angst maakt hen daartoe vatbaarder. Ze zijn vaak onhandig of zeggen ongepaste dingen.

Wees begripvol in dat soort situaties.  Als je dat niet bent zal je je daarna afvragen hoe krijg ik haar aandacht terug .

10. Vermijd fysiek contact in het begin.

Fysiek contact kan erg intimiderend zijn voor introverte mensen. Als je dat in het begin forceert, kan je haar afschikken en afstand creëren. Je kunt beter even wachten en haar laten bepalen of ze dichterbij je wil komen.

Hoe weet je of een introvert persoon je leuk vindt

Hoe weet je of een introvert persoon je leuk vindt? Kenmerken van een verlegen verliefde vrouw

Ik herinner me dat een meisje op de middelbare school bij me wegliep zodra ik dicht bij haar probeerde te komen. Ik dacht altijd dat ze me niet mocht, dus, ook al voldeet ze aan al mijn schoonheidsidealen, heb ik nooit wat met haar geprobeerd. Jaren later kwam ik erachter dat zij me leuk vond. Die dag leerde ik dat een van de grote tragedies van het leven is om iets op het verkeerde moment te ontdekken.

Mensen zijn erg complex en het is moeilijk te ontcijferen wat er vanbinnen bij iemand anders omgaat, vooral als het gaat om introverte vrouwen. Maar, er zijn enkele kenmerken van een verlegen verliefde vrouw die je helpen ontdekken hoe je weet of een vrouw je leuk vindt.

Het eerste teken is lichaamstaal. Verlegen vrouwen zijn introverter, en daarom, zijn ze minder expressief met hun lichaam. Als je echter op haar gebaren let, kun je ontdekken of ze in jou geïnteresseerd is of niet. Als zij bijvoorbeeld in je ogen staart of je arm aanraakt als je praat, is dat een goed teken dat zij je leuk vindt.

Een andere manier om erachter te komen of een verlegen meisje je leuk vindt, is om te proberen een gesprek met haar te voeren. Als je haar een aantal open vragen stelt om haar de gelegenheid te geven om te praten, en zij reageert met lange en gedetailleerde antwoorden, is dat een goed teken dat ze jou leuk vindt.

Een andere manier om erachter te komen of een verlegen meisje je leuk vindt

Een andere manier om erachter te komen of een verlegen meisje je leuk vindt, is proberen te zien hoe ze reageert als je dichtbij haar bent. Als je dichtbij komt en ze neem juist meer afstand, is ze misschien niet in je geïnteresseerd. Als je echter dichterbij komt en ze blijft waar ze is of probeert dichter bij je te komen, vindt ze je waarschijnlijk leuk.

Heel belangrijk: sommige vrouwen zijn zo verlegen dat ze precies het tegenovergestelde doen van alles wat we hebben aangegeven. Als ze je leuk vinden, zullen ze weggaan als je dichtbij komt, en ze zullen hun mond sluiten als je met ze probeert te praten. Ook zullen ze je nooit in de ogen kijken of je aanraken.

Dus, hoe weet je nou of ze jou leuk vindt? Makkelijk, observeer hoe ze zich gedraagt bij andere mensen en vergelijk dat.

Conclusie, een verlegen meisje kan een uitdaging zijn, maar als je haar muur weet af te breken en haar leert kennen, zul je ontdekken dat het gaat om een meisje zoals alle andere en als je haar leuk vindt zal dat wel voor een reden zijn.

Als je bereid bent om het nodige werk te doen, is het de moeite waard!

Delen is liefhebben!

Summary
Hoe verleid je een verlegen meisje
Article Name
Hoe verleid je een verlegen meisje
Description
Omgaan met introverte mensen is ingewikkeld. En nog meer als het gaat om een verlegen meisje. Wil je er haar veroveren en weet je niet hoe? Klik op de link!
Author
Copyright ©
Afspraak
Logo