Zes Manieren Om Je Seksuele Prestaties Te Verbeteren

Geschreven door Maaike Van de Berg Seks

Als een van je laatste dates of seksdates niet zo goed verlopen zijn als je had gewilt. Kan het geen kwaad om ons advies eens door te nemen.

Of we nu een partner hebben of we zijn op zoek naar een flirt. In Afspraak maken we ons allemaal zorgen over onze seksuele prestaties.

Gedurende ons leven zijn er veel factoren die we niet kunnen beïnvloeden zoals  stress op het werk, seizoendsgebonden veranderingen, leeftijd of de gevaren in het leven.

Het klopt dat we niet veel van deze factoren kunnen beheersen. Maar er zijn veel andere dingen die we wel kunnen beheersen. Vandaag geven we advies over hoe we onze seksuele prestaties kunnen verbeteren. Je partner of je toekomstige zal je dankbaar zijn voor deze moeite. Het zal je ook op weg helpen om je gevoel van eigenwaarde te versterken. Dit is een van de kwaliteiten die het meest gewaardeerd wordt door vrouwen.

Beweeg met gevoel

Het is duidelijk dat sport je hier heel erg kan bij helpen. De voordelen zijn ontelbaar: verbetering van de bloedsomloop, het zorgt er voor dat we ons actiever voelen, vermindering van stress,… Maar in dit artikel gaan we het niet over sport hebben.

Als we sporten, moeten we het doel in overweging nemen. Je gaat niet sporten om gewicht te verliezen of om spieren te kweken. Als je oefeningen doet die gerelateerd zijn aan seks gebeurd hetzelfde maar zullen je seksprestaties verbeteren. Dus we moeten opzoek naar oefeningen die ons hierin kunnen helpen.

  • Verbeter je ademfrequentie. Controle over de ademhaling is van groot belang, het helpt je ontspannen, controleert de spieren en is gunstig voor de bloedsomloop.
  • Versterk je bekken. De buikspieren en de spieren van het bekken spelen een belangrijke rol tijdens seks. Versterking van deze spieren kan de ejaculatie in het geval van de man vertragen waardoor het plezier bij de vrouw verhoogt.

Yoga is mogelijk een van de beste oefeningen om dit te bereiken.

Versterk je bekken door isometrische oefeningen te doen alsook leert het ons om correct te ademen. Het zijn geen oefeningen die een grote kans op verwondingen met zich meebrengt. De oefeningen zijn heel toegankelijk en kan je ook thuis doen. Zelfs als je niet sportief bent.

Het heeft ook andere voordelen zoals stressvermindering en het verhogen van de elasticiteit. Die ons kunnen helpen posities aan te nemen die we ons nooit hadden kunnen voorstellen.

Als je Yoga niet leuk vindt, kan je andere aërobe oefeningen uitproberen maar zit in ieder geval niet stil. Sporten verbetert de bloedsomloop en dat is essentieel vooral in het geval van mannen. Bovendien verhoogt sport het verlangen naar seks. Waardoor het een iedeale activiteit is voor koppels die hun seksleven een boost willen geven.

Rust

Rust is heel belangrijk. Ons lichaam moet herstellen om op zijn best te zijn. Vooral als we geconfronteerd worden met een veeleisnde activiteit zoals seks.

Een gebrek aan rust kan problemen geven van hypertensie, chrinische uitputting, stress en stemmingswisselingen. Geen enkele van deze zaken lijkt de seks prestaties te verbeteren. Dus mogen we onze rust nooit verwaarlozen:

  • Probeer een vast tijdstip te creëren wanneer je gaat slapen. We weten dat het moeilijk is om activiteiten te combineren. Het helpt ons als we een vast tijdstip hebben om naar bed te gaan en om op te staan om regelmatiger te zijn. Het zal ons ook beter de kans geven om de rest van de dag in te plannen.
  • Laat slechte gewoonten achterwege. Roken, drinken, te veel koffie, te veel zout of suiker hebben een negatieve invloed op je slaap. Waardoor het moeilijk wordt om in slaap te vallen of onze slaap minder effectief is. We weten dat het niet zo makkelijk is om met deze gewoontes te stoppen maar we kunnen het stap voor stap doen. Je lichaam en je seksuele partner zullen je er erg dankbaar voor zijn.

Rust is vooral belangrijk wanneer we een druk leven hebben. Zeker als we van plan zijn om dates te hebben met vrouwen via Afspraak. Verlies nooit uit het oog dat rust belangrijk is om te herstellen. Hoe plezierig het ook mag zijn een nacht van vrijblijvende seks kan geen nacht van acht uur slaap vervangen. Het is belangrijk om tussen beide een evenwicht te vinden. Anders lopen we het risico dat we beide verliezen door stress, vermoeidheid en een slecht humeur.

Voed je verlangen

Goed eten is een van de belangrijkste zaken als het om gezondheid gaat. De invloed ervan op het gebied van seksuele prestaties is onbetwistbaar.

Je bent wat je eet is een afgezaagde maar realistische uitdrukking. Dus als je mensen wilt ontmoeten waar je seks mee wilt hebben, hou er dan rekening mee dat je niet te veel op voorhand eet voordat je een intieme date hebt.

Niemand vind het leuk om te sporten met een volle maag toch?

Wanneer we het hebben over goed eten, hebben we het niet enkel over seks stimulerende voedingsmiddelen.

We hebben het ook over de manieren van eten die ons kunnen helpen om ons cholesterolgehalte te verlagen, onze cardiovasculaire gezondheid te verbeteren, hormonale onevenwichtigheden bij vrouwen te stabiliseren en het helpt zelfs ons libido te verhogen. Volgende tips kunnen je daarbij helpen:

  • Verminder het gebruik van vetten. We bedoelen niet dat je moet stoppen met het eten van vetten. Omdat ze in de juiste mate noodzakelijk zijn maar de meeste mensen consumeren ze veel te veel. Dus is het goed om de comsumptie van vetten te verminderen of ze te vervangen door plantaardige vetten zoals avocado.
  • Verhoog het gebruik van vitamine E. Dit is in grote hoeveelheden terug te vinden in tarwekiemen, rode kool, volle granen, Olijfolie en veel andere voedingsmiddelen. Vitamine E verbetert de bloedstroom, vermindert of voorkomt vorming van plaques die verantwoordelijk zijn voor de kromming van de penis en verhoogt je libido.

We zijn wat we eten. Als we een actief seksueel leven willen leiden moeten we goed op onze voeding letten en er alles proberen uit te halen.

Veranderen van onze eetgewoonte is niet zo simpel. Maar het is de moeite waard. Je zal je veel beter voelen en meer zin in seks hebben.

Het met mate eten van chocolade helpt bij de aanmaak van endorfines. Die op hun beurt het stressniveau verlagen die een van de grootste vijanden is van je seksuele prestaties.

Hou rekening met het ander geslacht.

Nu we alles gedaan hebben wat we voor ons zelf kunnen doen is het tijd om naar andere zaken te kijken die ervoor kunnen zorgen dat onze seksuele relaties niet zo bevredigend zijn dan dat we zouden willen.

Een van de eerste zaken waar we rekening mee moeten houden is communicatie. Of je nu een vaste partner hebt of je in een open relatie zit of je af en toe afspreekt. Verbale communicatie is eevoudig. Ongeacht hoeveel je via lichaamstaal over iemand te weten kunt komen. Er is niets belangrijker dan het stellen van de juiste vragen.

  • Het helpt om ons comfortabeler te voelen. Het is normaal om gespannen te zijn wanneer we een date hebben, een beetje praten, lachen, iets over jezelf vertellen en de ander leren kennen. Zijn stappen die ons helpen om ons comfortabeler te voelen. Waardoor er een betere klik ontstaat en dat heeft een positieve impact op de seks.
  • Het werkt stimulerend. Het is bewezen dat woorden ons prikkelen. Fluisteren in je oor kan leiden tot de meest onvergetelijke seksuele relaties die je ooit hebt gehad.

Hoe meer we weten hoe betere minnaars we zullen zijn. “Kennis is macht” in dit geval de macht van verleiding.

Wanneer je een date plant en je wilt dat deze eindigt met seks. Is het veel gemakkelijker om te slagen als je een avond plant die past bij haar voorkeuren. De beste manier om dit te weten te komen, is door het te vragen.

Als ze van Chinees houdt maar ze vindt het daar veel te druk. Verras haar dan met een date bij je thuis en maak er iets romantisch en mooi van.

Neem je tijd

Gehaast zijn is geen goede raadgever. Bij seks kunnen ze de weg naar falen of teleurstellende ervaringen zijn. Daarom is het heel belangrijk dat je de tijd ervoor neemt.

Seks is om te genieten. Het is een proces dat begint met het uitwisselen van blikken, kussen, knuffels, strelingen waarna je naar het hoogte punt gaat.

Geniet van het hele proces. Haast je niet, je kunt iets kostbaars omtoveren naar een lege ervaring die niemand zal onthouden.

  • Ga sensueel te werk. Sla nooit een stap over. Bijvoorbeeld. Als je aan het zoenen bent. Raak haar hand aan, streel haar en ga vervolgens met je hand onder haar kleren op deze manier verhogen we de intentie. Waardoor we meer zullen willen. We zullen meer moeite doen en het resultaat zal zo veel beter zijn.
  • Geef en ontvang. Je doet niet aan voorspel om toegang te krijgen tot de sleutel voor seks. Het maakt deel uit van de seks en je zou ervan moeten genieten. Laat de andere persoon op haar gemak voelen en laat haar weten wat je wilt. Je zal verrast zijn hoe makkelijk het is om te ontvangen wat je graag zou willen.

Als je klaarkomt tijdens het voorspel is er niets aan de hand. Wees niet bang als dit gebeurt. Het is een teken dat je het leuk vindt wat je aan het doen bent. Diep van binnen zul je het doel bereiken. Genieten en de ander laten genieten.  

Waar kan ik deze tips uit oefenen? Je zult bij jezelf denken dat het niet makkelijk is om iemand te vinden om seks mee te hebben. Tenzij je een casanova bent of je bent gratis lid geworden van de grootst potentiële datingwebsite van Nederland  die al jouw voorkeuren in vervulling laat gaan (seks en nog veel meer).

Afspraak Is ontworpen om jou te helpen bij het bereiken van jouw doelen.

Probeer het gratis! Het is de makkelijkste manier om erachter te komen.

Delen is liefhebben!

Summary
Zes Manieren Om Je Seksuele Prestaties Te Verbeteren
Article Name
Zes Manieren Om Je Seksuele Prestaties Te Verbeteren
Description
Als een van je laatste dates of seksdates niet zo goed verlopen zijn als je had gewilt. Kan het geen kwaad om ons advies eens door te nemen.
Author
Copyright ©
Afspraak
Logo