Tien signalen van een goede eerste date

Geschreven door Maaike Van de Berg Tips om te flirten

eerste date echt goed is gegaan

Na te hebben geflirt met een meisje op Afspraak en een paar dagen met haar te hebben gepraat heb je je eerste date gehad. Wat je uiteindelijk wilt weten is eerste date echt goed is gegaan.

Hoe dan ook, weet je niet zeker of het meisje het naar haar zin heeft gehad of, dat ze gewoonweg beleefd was. 

Er zijn mensen die witte leugens zeggen om beleefd te blijven…

Het is niet alsof ze deze dingen leren op school. Dus, hoe kun je weten of je eerste date succesvol was en of ze je nog een keer wilt zien?

We leggen het hieronder uit.

Tien tekenen van een goede eerste date

Soms, en om veel verschillende reden -al is het vaak verlegenheid- zeggen we dingen zonder ze direct te zeggen. 

Moeten we daar soms doorheen prikken. Zeker als het gaan om een eerste date.

1. Ze is niet afgeleid door dingen buiten de date

Een van de meest interessante dingen aan tijd, of onze perceptie ervan dan, is dat wanneer we het leuk hebben, het vliegt. Terwijl, als we ons vervelen, het heel sloom gaat.

Dus als je je verrast -of zij zich verrast- terwijl je naar de klok kijkt of afgeleid bent met dingen die niks te maken hebben met de date, zoals je telefoon, betekent het dat dingen niet zo vlot verlopen.

2. Tekenen van een goede eerste date: lichaamstaal

Het lichaam zegt meer dan woorden vaak doen. Als je wilt weten of er interesse is vanuit de andere persoon naar jou toe, let dat op wat diens lichaam doet. Of diegene richting jou leunt wanneer je aan het praten bent, je in de ogen kijkt en glimlacht of lacht wanneer je iets zegt.

Daarbij, als de date kort aanvoelt ook al is die lang, is dat een van de tekenen van chemie op de eerste date.

tekenen van een geweldige eerste date

3. Het afscheid 

Is net zo belangrijk als de date zelf. Hoe zeg je gedag? Let niet alleen op woorden, want diegene kan je hetzelfde zeggen of ze je nou nog een keer wilt zien of je geen pijn wilt doen en liever niet nog een keer met je uit wilt.

Je kunt beter analyseren of ze besluit een andere date waar te maken. Misschien zegt ze dingen zoals een plek waar ze graag naartoe wilt gaan, iets wat ze graag wilt proeven of een wilt die ze nog graag wilt zien.

Dit zijn signalen van een goede eerste date echt goed is gegaan. Daarbij, als beiden het hebben over welke dag volgende week uit komt om elkaar weer te zijn, is het logisch dat er nog een tweede date komt. Iemand die je niet opnieuw wilt zien gaat geen nieuwe plannen voorstellen.

4. Hoe weet je of je date goed is verlopen: Zij begint het gesprek opnieuw 

Mensen nemen over het algemeen geen contact op met mensen met wie ze niet willen communiceren. Dus als ze je een paar dagen na een eerste date sms’t om te chatten, is dat een goed teken.  

Positieve berichten,die zijn duidelijk. Als ze je iets stuurt zoals “alsjeblieft, neem geen contact meer met me op” dan maakt het niet uit dat ze het gesprek weer is begonnen.

Dat is wat je een preventief bericht zou kunnen noemen. Daarentegen, als ze je dingen vraagt zoals “Hoi, hoe gaat het?” of “Hoy, wat doe je?” is dat een heel goed signaal.

Dit soort berichtjes zijn een manier om te zeggen dat ze het leuk heeft gehad met jou zonder dat direct te zeggen.

Dit is het moment wanneer je je realiseert dat het alle tijd van op de datingsite praatten allemaal waard was

goede eerste date

5. Perfecte eerste dates :Ze lacht om je grappen

Als ze lacht om je grapjes, is dat een teken van een perfecte eerste date. Als ze lacht om je grappen terwijl je heel goed weet dat je minder grappig bent dan iemand die niet kan praten, nou, dan het is duidelijk, toch?

Humor is bijna altijd een teken van aantrekkingskracht en kan ervoor zorgen dat de eerste date echt goed is gegaan.

Als ze echt van je gevoel voor humor houdt, zal ze je weer willen zien.

Er is niets beter dan lachen. Het is een teken dat je je vermaakt. En dat is het doel van een date: jezelf vermaken. 

6. Ze nodigt je uit voor een date

Dit is belangrijk probleem en komt vaker voor dan je denkt. Het probleem is dat veel mannen niet weten dat de manier waarop vrouwen mannen uitvragen, vaak, anders is. Ze zal niet direct zeggen dat ze je mee uit wilt vragen.

Ze zal je waarschijnlijk vragen wat voor plannen je voor het weekend hebt of ze heeft het over een evenement waar ze naartoe wilt gaan.

Wilt dat jij het vanaf daar overneemt. Laat haar niet hangen.

7. Jullie zoenen

Als je voor de zoen bent gegaan en ze erop in ging, betekent dat dat zij je wilde zoenen en dus, is dat een goed teken dat je date goed is verkopen.

Dit zou logisch moeten zijn, maar dat is het niet. Je hebt geen idee hoeveel jongens niet doorhebben dat als een meisje je terugzoent dat ze je dan heel leuk vindt.

Vandaag de dag, is het beter als je het haar vraagt. Voor mensen die wat ouder zijn kan het raar en kinderachtig lijken als je om een kus vraagt, maar zo is het nou eenmaal tegenwoordig.

En dat is oké. 

Wanneer het erop aan komt, vraag haar dan of je haar mag zoenen -wees origineel- als ze toestemt, zal je lief, goed opgevoed, kwetsbaar en tegelijkertijd zeker van je zelf lijken.

Ook is een beleefde “dit is niet het moment” veel beter dan dat ze haar gezicht wegdraait of ze een stap achteruit zet, wat behoorlijk vernederend is en altijd een “sorry” dwingt om het weer oké te maken. 

perfecte eerste dates

8. Je hoort het van anderen

Dus, Hoe weet je of je date goed is verlopen?:het antwoord is simpel. Een van je gemeenschappelijke vrienden vertelt je dat zij heeft gezegd dat ze het heel erg leuk met je vond.

Dat is een succesvolle date. 

Als je een gemeenschappelijk vriend hebt en diegene geeft je het nieuws, is dat omdat het echt zo is maar je eerste date is te verlegen om het toe te geven, of ze twijfelt of jij wel hetzelfde voelt.

Dit is het moment om haar te verleiden met al je trucjes, ga er voor

9. Interactie op jullie sociale media

Sociale netwerken zijn broeinesten van informatie, direct en indirect. Als je date je likes en hartjes begint te geven, kan dit een teken zijn dat ze je leuk vindt en dat ze op een tweede date willen gaan.

Pas op, niet alle mensen die je likes of hartjes geven, proberen je iets meer te vertellen dan dat ze een specifieke publicatie leuk vinden.

Aan de andere kant, als zij je privéberichten stuurt om met je te praten, is dat een ander goed teken. 

10. Ze zorgt ervoor dat jullie elkaar vaak zien

Als je haar voorheen nooit ergens zag en je haar nu af en toe tegenkomt op plekken waar je vaak komt, is dit een teken dat ze je leuk vindt, en dus ging de eerste date echt goed is gegaan.

De uitzondering hierop is als ze om de een of andere reden – nieuwe baan, verhuizing – nu dichter bij jou woont.

Al zou dat heel toevallig zijn, het kan gebeuren. 

Ze zit niet meer op onze datingsite Afspraak 

Als jullie elkaar hebben leren kennen via onze site en je ziet dat ze niet meer online is, is dat omdat ze geen interesse heeft in nieuwe mensen ontmoeten.

En dat is een teken van een geweldige eerste date.

Delen is liefhebben!

Summary
Hoe weet je of je eerste date echt goed is gegaan
Article Name
Hoe weet je of je eerste date echt goed is gegaan
Description
Heb je een eerste date echt goed is gegaan? Wil je graag weten of er nog een tweede date komt? Laat je twijfels nu gaan!
Author
Copyright ©
Afspraak
Logo