Flirten op WhatsApp

Geschreven door Maaike Van de Berg Tips om te flirten

Flirten op WhatsApp

Flirten op WhatsApp (WhatsApp flirting) is een manier om mensen te leren kennen met eindeloze mogelijkheden. Velen daarvan zijn enorm effectief. 

Hoe vaak kwam de perfecte reactie op een zin tot je …. uren later? 

Ik praat over de momenten dat je direct met iemand aan het praten bent in een bar, tijdens het sporten of in een andere context waar je wilt flirten, al helemaal als je wilt flirten met een vriendin of een bekende. 

Ze zeggen iets wat je buiten spel plaatst en dan is het spel natuurlijk afgelopen. 

Maar goed, Whatsapp bestaat nu om een beetje tijd te hebben om een zin perfect te beantwoorden, waardoor je overkomt als een slim en grappig persoon, als dat is wat je wilt. 

Onthoud: iemand laten lachen is de meest effectieve manier om diegene te verleiden. Daarna staat het bed te wachten op jou en je flirt. Geef haar complimenten, laat haar zich goed voelen, luister naar wat ze zegt. Dit alles wordt uitvergroot met de effectiviteit (en intimiteit) van instant messaging zoals bij Whatsapp.

Weet je niet waar je het over moet hebben om te flirten op Whatsapp met die man of vrouw die je leuk vind? Voel je je onzeker omdat je op elk moment zonder gespreksstof kunt komen te zitten? Stoppen ze met antwoorden op je whatsappjes en weet je niet wat te doen? Probeer je aantrekkelijk over te komen, maar weet je niet hoe? Wil je voorkomen om wanhopig over te komen op Whatsapp?

Blijf lezen. 

datingsites

Hoe kom je aan de whatsapp van die onbekende persoon die je wel ziet zitten.

Een makkelijke manier om de whatsapp te scoren van die persoon is in het midden van het gesprek en niet aan het einde. Dit komt doordat de meeste personen wachten tot het laatste moment om het nummer van iemand te vragen. 

Wacht niet tot het eind en vraag het in het midden van het gesprek, op deze manier komt het veel natuurlijker over. 

Een goede manier om het te vragen is wanneer je merkt dat de andere persoon interesse heeft in een onderwerp waarover je aan het praten bent. 

Enkele voorbeelden

  • Als hij/zij van literatuur houdt: Je kunt een heleboel boeken aanbevelen aan iemand die van lezen houdt, zelfs je “top ten”, maar, natuurlijk, je herinnert ze niet allemaal. Als je diegene je Whatsapp geeft kan je ze later opsturen.
  • Of films of series houdt: Je kent een heleboel websites en fantastische blogs, maar, opnieuw, je herinnert je ze niet allemaal. Dit onderwerp, series, is vooral handig om met mensen te flirten, dat is zeker.
  • Als hij/zij op reis gaat. Dat is perfect, want jij houdt van reizen en je gaat naar dezelfde plek op precies hetzelfde moment. Misschien kun je helpen om reisadvies te geven.

Een goed iets om te weten is dat het beste moment om een gesprek te verlaten en weg te gaan (als je diens Whatsapp hebt), op het hoogtepunt is. Zo voorkom je om wanhopig over te komen of te laten lijken dat je alleen maar wilt flirten.

Onthoud hierbij wel één uitzondering: als je ervan overtuigd bent dat je al gescoord hebt met flirten met die persoon. Om dat te weten zijn er duizenden signalen die dat aangeven. Dus, ga zo door, en ga er vol voor.

Oké, we weten nu al hoe je de Whatsapp van iemand die je niet kent kunt krijgen. En wat nu? 

Gouden regels Flirten op WhatsApp

10 Gouden regels die je moet kennen. 

1. Plaats alsjeblieft een goede profielfoto. Niemand vindt jouw dronken foto interessant, of die met de maten, of met twee knakworsten die uit je neus komen. 

Maak jezelf mooi en neem een goede foto voor je profiel, hetzelfde zoals je zou doen voor een datingsite zoals Afspraak. Breng zelfvertrouwen over. Als je denkt dat je geen goede uitstraling hebt, kun je externe elementen gebruiken om je aantrekkelijkheid te vergroten, zoals een foto met een labrador puppy. Oké, het is een slechte truc, maar het werkt.

2. Hervat het gesprek.  Maar heb het niet over jezelf, maar juist over de andere persoon. Volg het voorbeeld van films. Je kunt hem/haar iets zeggen zoals “Wow, gisterenavond zag ik de film waar je het over had. Ongelofeloos goed, het heeft me echt verbaasd”.   

Let goed op de woorden die je gebruikt. Ongelofeloos zal niet werken om met een meisje van 19 te flirten, maar zeg tegen een 45-jarige ook niet dat The Godfather je helemaal loco maakte.

3. Let op je spelling.  Verkeerd schijven met spelingsfouten is het tegenovergestelde van sexy. Verwar het niet met afkortingen om sneller te kunnen typen. 

Dat is wel toegestaan, omdat het van algemeen gemak is bij instant messaging. Wzj van een drankje later? Dat is perfect geschreven in de wereld van Whatsapp

Heej, ik weet niet of je naar hetselfde opzoek bent als mij  zal bloed onder ieders nagels vandaan halen. Schrijven zonder fouten is een teken van volwassenheid, en dat voor vrouwen, over het algemeen, is erg verleidelijk. 

4. Minder is meer.  Wordt niet wanhopig wanneer iemand niet binnen 3 minuten reageert. De persoon waarmee je een romantische date wilt hebben overspoelen met berichten is een zeer slecht idee.

Je wilt niet overkomen als een stalker, maar als je diegene driehonderd berichten stuurt voordat die antwoord, dan is dat precies wat je bent.

5. Gebruik je gevoel voor humor.  Lachen is de hoofdsleutel die alle deuren opent. Het wordt gebruikt in marketing, om lezingen te geven, op datingsites, om spanning los te laten in een horrorfilm, om een ​​vrouw te veroveren… 

Grappig zijn heeft zoveel toepassingen en geeft zoveel voordelen in bijna alle aspecten van het leven. 

Maak je geen zorgen als je geen gevoel voor humor hebt. Vandaag de dag bestaan er memes en gif-pagina’s die zullen helpen in bijna elke situatie.

Als de persoon waarmee je praat in een humoristische toon iets zegt, hoef je alleen dat op te zoeken met daarnaast het woord “meme” in google. Je zult je verbazen hoe grappig je kan zijn. Met GIFS bereik je iets gelijkwaardigs. 

Gebruik emoji flirten of whatsapp

6. Gebruik emoji’s. 

Wanneer je schrijft wordt maar een % van het originele bericht overgebracht aan de ontvanger, zeker als je diegene niet goed kent. 

Sarcasme, woordgrappen, grapjes, woede, vreugde en andere emoties gaan verloren door gebrek aan lichaamstaal en toon.

Ironie, een stijlfiguur die bestaat uit het tegenovergestelde zeggen van wat je bedoelt, is bijzonder moeilijk schriftelijk te begrijpen.

Door het slim gebruiken van emoj’s, wordt dit % informatie duidelijk, om verwarring van wat er wordt gezegd te voorkomen. Emoji’s zijn gecreëerd om misverstanden te voorkomen. 

7. Wees mysterieus.  Niet op een verontrustende manier, noch duistere, maar op een aantrekkelijke manier. Geef informatie, maar laat een groot deel in de lucht hangen. Zo maak je de andere persoon nieuwsgierig naar wat het is dat je wilde zeggen. 

Bijvoordeeld, als ze vragen wat je werk is, is het veel beter om te antwoorden: “Ik laat mensen comfortabeler lopen in de stad” of “Ik zet me in voor het verfraaien van de stad” dan te zeggen dat je een straatveger bent.

Het is een beroep net zo waardig en belangrijk als die van anderen, maar met de eerste hierboven genoemde zinnen, laat je de andere met vragen achter en hij/zij wil antwoorden, wat goed is. 

Als je daarbij diegene aan het lachen wilt maken, kun je als antwoord geven dat je een technicus in managing van residueën bent in plaats van straatveger. Als je na het woord “residueën” een emoji plaatst die huilt van het lachen, dan is het duidelijk dat je ze in de maling neemt en tegerlijkertijd dat je trots bent op je beroep. 

8. Gebruik psychologie.  Het is belangrijk dat je begrijpt hoe de persoon met wie je praat is, om te weten wat voor soort antwoorden je moet geven. Gebruik geen zwarte humor als de persoon erg gevoelig is. Gebruik geen scheldwoorden als de andere persoon ze niet gebruikt, enzovoort.

9. Vermijd controversiële onderwerpen of overdreven persoonlijke dingen. Je weet wat we bedoelen, zeker in deze moeilijke tijden in Nederland.

Politiek, religie en te persoonlijke onderwerpen zijn verboden totdat je de persoon ontmoet met wie je zeker een (of meerdere) nachten losse seks wilt hebben.

flirten of whatsapp

10. Vraag geen persoonlijke gegevens.   Je weet er al een, diens telefoonnummer. 

Door meteen te vragen waar diegene woont, waar hij/zij werkt, wat zijn/haar schema’s of levensstijl is, zal je eruitzien als een stalker. En dat zal gegarandeerd falen.

Waarom zou je flirten op Whatsapp als er datingsites zoals Afspraak bestaan?

De waarheid is dat ik het moeilijk vind om een ​​antwoord op deze vraag te vinden. Het enige mogelijke is dat je een specifiek persoon leuk vindt. 

Maar als je wilt flirten met 100% effectiviteit, wat is dan een betere manier dan deel uit maken van een gemeenschap van mensen die op zoek zijn naar hetzelfde als jij?

Afspraak is een pionier in de markt voor datingsites in Nederland om je “zielsverwant” te vinden. 

Een van de ergste tragedies die twee mensen kunnen overkomen, is dezelfde straat oversteken en 100% compatibel zijn, de drang hebben om het te bewijzen en er niet eens achter komen.

Nou goed, Afspraak.nl  is ontstaan om hier voor altijd en eeuwig een eind aan te maken. 

Meld je nu gratis aan en probeer het zelf!

Delen is liefhebben!

Summary
Flirten op Whatsapp, 10 Gouden regels
Article Name
Flirten op Whatsapp, 10 Gouden regels
Description
Heb je de WhatsApp van een meisje dat je leuk vindt? Gefeliciteerd! In dit artikel zullen we je vertellen hoe je met haar kunt flirten op WhatsApp
Author
Copyright ©
Afspraak
Logo