Wat te doen bij ongemakkelijke stilte op een date

Geschreven door Maaike Van de Berg Tips om te flirten

ongemakkelijke stilte op een date

Als je niet weet waar je het over moet hebben wanneer je op een date bent, zal je enige “ongemakkelijke stilte op een date” ervaren. En het is zo dat het niet hetzelfde is om elkaar in het echt te zien als berichtjes sturen op een datingsite.

In zulke momenten, is het mogelijk dat je in je hoofd aan het vechten bent om iets interessants te zeggen, wat het vaak alleen maar erger maakt. Om te leren om over deze ongemakkelijkheid heen te komen waneer je vrouwen wilt verleiden, lees verder.

Ren niet weg van de ongemakkelijkheid

In plaats van een plan te hebben om aan ongemakkelijke stiltes te ontsnappen, moet je leren ze te accepteren. 

Als je niet weet waar je het over moet hebben met een vrouw, blijf dan in het moment, misschien door te focussen op sensaties die je voelt in je lichaam (zoals je adem).

Door dit te doen blijf je verbonden in het hier en nu en eindig je niet “gevangen in je gedachtes” (wat de ongemakkelijke spanning alleen maar bouwt). Door deze stilte te behouden en de spanning tussen jullie twee, zul je veel aantrekkelijker en meer intigrerend overkomen dan door vragen te stellen die er eigenlijk niet toe doen.

Echt geïnteresseerd zijn

Je kunt vaak het gevoel vermijden dat je niet weet wat je moet zeggen als je praat met vrouwen door oprecht geïnteresseerd en nieuwsgierig te zijn in wie ze is.

Want, hoeveel weet je echt over dit meisje? Weet je hoe ze was als kind? Wat haar opwind in het leven? Wat en wie is het belangrijkste in haar leven en waarom? Ken je de belangrijkste gebeurtenissen en ‘keerpunten’ die haar hebben gevormd tot wie ze is?

Het is niet zo dat je deze vragen moet citeren wanneer je op date bent, maar door ze voorbereid te hebben in je hoofd word je herinnerd hoe weinig je over haar weet. Je voelt je meer geïnteresseerd en nieuwsgierig raken naar haar en het gesprek zal vloeiender verlopen.

ongemakkelijke momenten

Zeg het 

Een van de makkelijkste manieren om met die ongemakkelijke momenten waarop je niet weet waar je met een vrouw over moet praten om te gaan, is door het gewoon te zeggen. Proberen om die spanning te bestrijden of te vermijden, zal je niet helpen om te praten met vrouwen. Maar als je er aandacht aan schenkt en erop wijst, gaat die spanning vaak vanzelf weg.

Dus, wanneer je wilt kletsen met vrouwen en er een ongemakkelijk moment komt, glimlach dan en zeg iets in de richting van “O, kijk, een ongemakkelijke stilte…” Begin ongemakkelijke stiltes te zien als iets grappigs, iets om mee te spelen en mee te lachen.

Door dit te doen, verminder je niet alleen die spanning, maar maak je jezelf ook leuker en zelfverzekerder voor de vrouwen met wie je date.

Als je niet weet wat je moet doen wanneer je een vrouw wilt daten, is het het beste om je mond dicht te houden en niks te zeggen. Zinloze praatjes kunnen een diepere verbinding vaak in de weg staan. 

En verbinding maken via een gedeelde emotie (zelfs als het een gevoel van ongemak is) kan een toegangsdeur zijn tot iets veel diepers.

Deze “ongemakkelijke stilte” kan zich omtoveren tot het zetje naar het creëren van pure seksuele connectie. 

Hoe dan ook zijn ongemakkelijke stiltes niet het antwoord tot het “verleiden van een vrouw”

Sta toe om echt van die gevoelens en gedachtes van aantrekking te genieten. Zodra je dit doet, zul je een “seksuele vibe” afgeven die zij waarschijnlijk op zal vangen. Als ze doorheeft dat je deze seksuele vibe afgeeft, zullen haar eigen gevoelens van seksuele aantrekking ook worden aangewakkerd.

Hoe dan ook, waar komt die ongemakkelijke stilte vandaan? Van het onvermogen van beiden om interessante onderwerpen te vinden tijdens de date om over te praten

Dus ik zal je hier een paar ideeën geven. 

Hoe kan je een ongemakkelijke stilte voorkomen?

Om ongemakkelijke stiltes te vermijden of ze ontspannen en reflectief te maken, moet je praten over dingen die jullie allebei interessant vinden. Het is de enige manier om intelligente vrouwen te verleiden.

We zullen een aantal onderwerpen bekijken die ongemakkelijke stiltes doen laten verdwijnen.

Ontdek wie ze is

1. Ontdek wie ze is

Dit onderwerp is perfect voor het eerste deel van de date en zal een groot deel ervan in beslag nemen, dus het is handig dat je er zoveel mogelijk van bewaart voor de face-to-face date voor het geval je haar op een datingsite hebt ontmoet. Wat doe je? Wat vind je leuk? Heb je broers of zussen? Wanneer is je verjaardag? Heb je een hekel aan een bepaald soort eten? Wat zijn je hobbies? vind je zoenen leuk op een eerste date?

Zoals je kunt zien, gaat het erom om informatie over je date te krijgen met verschillende motieven:  ten eerste zal het laten zien dat je interesse in haar hebt en dat je naar haar luistert, ten tweede is een vervolg date waarschijnlijker, ten derde heb je ongemakkelijke stiltes vermeden en als laatste zullen haar antwoorden meer gespreksonderwerpen geven. 

2. Ga existentieel

Sommige onderwerpen zijn verboden terrein op de eerste date (bijvoorbeeld de dood of politiek), maar dat betekent niet dat je niet transcendentaal kunt worden. 

Welk advies zou je je middelbare school zelf geven als je terug in de tijd zou kunnen reizen? is een goede vraag waarmee je kunt zien wat je date heeft geleerd over het leven.

Morele dilemma’s zijn ook erg speels.
Je zit in een bus achter het stuur. Rijd je een ouder echtpaar aan dat hand in hand staat om 50 kinderen te redden?

Wie zou jij als eerste redden, je hond of een onbekend persoon?

3. Hoe ziet jouw perfecte dag eruit?

Weer opnieuw, het is een open vraag, wat een zee aan mogelijke antwoorden biedt. Hoe meer open ze zijn, hoe meer informatie je zal krijgen, minder mogelijkheden dat ongemakkelijke stiltes voorkomen en het vermindert de spanning.

Op een perfecte dag zou ik de hele dag bij een rivier doorbrengen, een interessant boek lezen, in de middag videogames spelen of zelfs gaan shoppen voor kleren in een winkelcentrum. Onthoud dat alle antwoorden veel zeggen over die persoon en het zeker zal worden of er een klik is tussen jullie twee of niet.

Misschien heeft haar perfecte dag niets met de jouwe te maken, omdat je liever met je familie in het park zit om te picknicken.

Als je wilt voorkomen dat je date ongemakkelijk is

4. Wat is het beste dat je is overkomen in het leven?

Als je wilt voorkomen dat je date ongemakkelijk is, onthoud dan om het positief te houden in je vragen. Deze vraag had anders kunnen worden geformuleerd. Wat is het ergste dat je ooit is overkomen? Maar natuurlijk wil je geen slechte sfeer creëren tijdens de date, dus het is beter om het beste te vragen. 

Opnieuw, het zal je veel informatie geven over het type persoon die je voor je hebt, iets essentieels om vrouwen te verleiden. Het kan zo zijn dat ze het heeft over een bepaalde reis, van toen ze afstudeerde of toen ze met haar vrienden naar een berghut ging.

5. Wat zou je doen met 5 miljoen?

Nog een geweldige manier om te fantaseren en de tijd door te brengen. Het gaat erom om een ​​idee te krijgen van de persoon voor je. Er zijn mensen die zouden blijven werken alsof er niets was gebeurd, anderen die automatisch naar het vliegveld zouden gaan. Velen zouden hun familie of vrienden helpen. Bijna niemand zou alles doneren aan een NGO.

En jij? Wat zou jij doen?

Delen is liefhebben!

Summary
Wat te doen met een ongemakkelijke stilte op een date
Article Name
Wat te doen met een ongemakkelijke stilte op een date
Description
Heb je een ongemakkelijke stilte op een date? Zou je trucs willen weten om deze ongemakkelijke stiltes? We hebben wat je nodig hebt
Author
Copyright ©
Afspraak
Logo