Leer om als beste te zoenen met deze simpele trucs

Geschreven door Maaike Van de Berg Tips om te flirten

Hoe moet je zoenen

Zoenen is iets wat alle culturen gemeen hebben met elkaar, net zoals lachen of applaudiseren. Het is een manier om liefde of lust te tonen, iets positiefs. Er zijn tientallen manieren om iemand te zoenen, alles hangt af van de omstandigheden. Om iemand goed te zoenen, bedoel ik dan. 

Je vriendin kussen op het station voordat haar trein vertrekt is niet hetzelfde als een meisje zoenen die je net in de disco hebt ontmoet nadat ze haar hand op je kruis heeft gelegd.

Hoe leer je om te zoenen?

Goed zoenen is een kwestie van twee personen, en er kunnen veel dingen gebeuren. Het kan zo zijn dat je niet goed kan zoenen. Maar misschien is de persoon die niet kan zoenen die ander juist. Een andere mogelijkheid, niet te verwaarlozen, is dat jullie allebei slecht zoenen.

Ik heb koppels gezien wiens zoen eruitzag als een spoorwegongeluk.

Over het algemeen is het een kwestie van gezond verstand. Als dingen vloeien, dan ben je goed aan het zoenen. Wanneer ik vloeien zeg, dan heb ik het over dat jullie allebei comfortabel zijn, niet dat de zoen moet overvloeien met speeksel. Dat kan zo zijn, natuurlijk, maar om tot dat level van zoenen te komen moet de opwinding maximaal zijn. Je moet aan het eind van een sekspel, om het zo maar te zeggen. 

Laat dit ergens tatoeëren: begin nooit te zoenen met je tong naar voren, anders lijkt het alsof je een harde paling in haar mond duwt. Begin zacht en als het warm wordt, steek je je tong uit voor een wandeling.

Als je wilt weten hoe je met tong moet zoenen, heb je maar een optie: haar geil genoeg maken zodat ze zin heeft in zo’n soort zoen.

Veel mensen denken dat ze niet goed kussen en dat het niet zozeer aan hen ligt, maar dat ze geen compatibele persoon hebben gevonden om mee te zoenen

Het slechte nieuws is dat er net zoveel soorten kussen zijn als dat er mensen zijn. Het goede nieuws is dat je uiteindelijk conformeert of de juiste persoon vindt.

Eens, op de middelbare school, ging ik doordeweeks uit – totdat ik mijn ogen een seconde eerder opende voordat ik haar kuste – met een meisje dat haar mond opende en haar lippen en tong uitstak voordat ze me kuste, in de beweging dichter naar me toe. Het was erg traumatiserend.

hoe je een kus geeft

Een ander zoende met haar ogen wijd open. De hele tijd. Toen ik me dat realiseerde, schrok ik enorm. Stel je de situatie voor: ik open mijn oog een beetje en aangezien ze de hele tijd de hare open heeft, vangt haar blik me. Ik sluit meteen de mijne. Na tien seconden open ik ze weer en daar is ze nog steeds, met haar ogen open, alsof ze de wacht hield over mijn gezicht. Ze vertelde me dat het een  seksfantasie was. 

Dus, voordat je vraagt hoe je moet tongzoenen, vraag jezelf af wat te doen met je ogen. Het antwoord is simpel: als je ze niet dicht doet dan kom je eng over.

Eng is nog licht gezegd. 

Kortom: wanneer je slecht zoent, dan is er geen flow, maar vaak is het iets van beiden.

Hoe leer je zoenen?

Als je wilt weten hoe je moet zoenen, dan zal ik je dat meteen vertellen: door te zoenen. 

Door artikelen te lezen zul je niet leren om te zoenen dat kan ik je verzekeren. Deze informatie kan je de goede kant op leiden, maar het zal je geen zoen geven, als zou je dat wel graag willen.

Ook “Legends of Passion” keer op keer kijken, zal ook niet helpen.

Je zal moeten zoenen, je moet echte vrouwen leren kennen om het te leren.  En waar kun je dat beter doen dan bij Afspraak. 

Hier zullen we het later nog verder over hebben.

Hoe moet je zoenen? 

De beste tips om te zoenen zijn geen tips, het is realiteit. Het is gezond verstand. Dus om dit tot realiteit te brengen, gaan we het moment van zoenen ontleden.

Hoe leer je zoenen

1. Voorbereiding en erkenning

Bij poker zijn de meeste fouten pre-flop. Hetzelfde gebeurt met zoenen. De voorbereidingsfase duurt van voordat je je huis verlaat tot het moment dat je haar lippen nadert.

Als je een kus op de mond wilt geven, is het het feit dat je adem moet ruiken alsof de lente zelf je tanden heeft gepoetst, zo fris. Het is raadzaam om altijd mintkauwgom of iets dergelijks bij je te hebben voor het geval er een kans is op een kus die je niet verwacht.

Erkenning is wachten op het juiste moment en het erkennen. Wees ook niet geobsedeerd. Stop met denken aan de kus, wanneer het tijd is, bestaat er niks anders dan die kus.

Onthoud het volgende: het te snel geven van een kus zal voor weigering zorgen; te laat, verkleint ook de kans op succes.

2. De aanloopfase

Om te weten hoe je goed een vrouw zoent is een kunst. En deze fase is erg delikaat. Er kunnen twee dingen gebeuren:

A) Die persoon beweegt geen millimeter naar achteren, ze opent haar mond en ze leunt voorover om jou ook te zoenen. 

B) Ze gaat snel naar achteren en maakt een gezicht alsof ze net een duizendpoot op haar arm zag lopen.

De B-optie ​​zal je alleen overkomen als je het niet vraagt, wat, als je erover nadenkt, respectloos is. En vragen is altijd goed. Het geeft je een extra vleugje tederheid als je iets zegt zoals: “Ik krijg een vreselijke drang om je te kussen, mag dat?”

3. Het gebeuren

Dit is de fase van de kus zelf, wanneer de twee lippen samenkomen en een kleine grote revolutie begint in ons lichaam. We beginnen stoffen af ​​te scheiden waardoor we ons als motors voelen: dopamine, oxytocine, serotonine …

Wist je dat je meer dan honderd spieren beweegt als je kust? EN

als het een tongzoen is nog meer.

Het belangrijkste in deze fase is om het ritme bij te houden. Stel je voor dat de kus is als de golven van de zee. De lippen komen en gaan in een ritme. Dat ritme wordt op voorhand gegeven, door de situatie.

Zit je in een lift met een enorm verlangen om te neuken en moet je nog elf verdiepingen omhoog? Eet haar mond, verzamel haar speeksel met je lippen.

Neem je afscheid van je eerste date met een speech van de paus? Veel succes als zij je een Eskimo-kus laat geven. Als je haar om de een of andere vreemde reden weer wilt zien, gebruik dan je tong niet.

Hoe weet je of je goed zoent

Tongzoenen is iets magisch: je moet het juiste moment aanvoelen.

Over het algemeen, is de manier om een goede kus te geven door langzaam te beginnen en het steeds iets op te bouwen, als de situatie het toestaat. 

De rest is pure opvulling. 

Hoe kun je goed zoenen, Afspraak bied je de perfecte manier om te oefenen

Afspraak is een community van vrijdenkende personen die zin hebben om mensen te leren kennen en om plezier te hebben. Dus dit is de perfecte plek om te leren zoenen. Of om je techniek te verbeteren.

Er zijn honderdduizenden mannen en vrouwen die op zoek zijn naar hetzelfde als jij.

Dankzij de krachtige zoekfilter vind je mensen zoals jij bij jou in de buurt.

Ben je op zoek naar iemand in je nieuwe woonplaats? Helemaal perfect. Ga je ergens anders op vakantie en wil je geen tijd verspillen door van kroeg naar kroeg te gaan met duizenden vrouwen om mee te praten, bij Afspraak ben je slechts één klik verwijderd van het vinden van de perfecte vrouw voor jou op dat moment.

Je aanmelden bij Afspraak is helemaal gratis. Probeer het nu uit!

Delen is liefhebben!

Summary
Hoe moet je zoenen? De beste trucs
Article Name
Hoe moet je zoenen? De beste trucs
Description
Vraag je je nog steeds af hoe moet je zoenen? In dit artikel zetten we je op het spoor om een ​​expert te worden in de kunst van het kussen
Author
Copyright ©
Afspraak
Logo