Hoe maak je een meisje verliefd op je. Stappen om dat te doen

Geschreven door Maaike Van de Berg Tips om te flirten

Hoe verleid je een vrouw

Om erachter te komen hoe je een vrouw verleid kost tijd, energie en veel geduld, maar als je haar goed behandelt en haar laat zien dat je een goede match bent, dan is het mogelijk. Houd er rekening mee dat er al enige aantrekking moet zijn tussen jullie. Als dat er niet is, is het zeer onwaarschijnlijk dat je haar verliefd zal maken. Hoe verleid je een vrouw

En zelfs als dat zo is, dan zijn er dingen die je kunt doen. 

“Hoe maak ik haar verliefd?”

“Hoe maak ik haar verliefd” is iets wat we onszelf allemaal wel eens hebben afgevraagd. Als je wilt weten hoe je een vrouw versiert, is het het beste om een goed plan te hebben. Het is een moeilijke opdracht, maar het is niet onmogelijk.

Het eerste is dat je rekening moet houden met haar leeftijd

Oké, leeftijd is iets geheel relatiefs. Dus dan, de mentale leeftijd. Waar ik naartoe ga is dat het niet hetzelfde is om te flirten met een volwassen vrouw in de supermarkt als flirten met een vriendin van de universiteit. Snap je?

Doe het rustig aan

Voordat je een meisje op je laat vallen, moet je in gedachte houden dat het geen goed idee is om haar te pushen om verliefd op je te worden. Als ze ziet dat je haast hebt of dat je haar lastig valt, zal ze denken dat je wanhopig bent en zal ze interesse in jou kwijtraken.

Zeg nooit tegen een meisje dat je van haar houdt voordat je haar goed kent. Want ze zal weten dat het niet waar is.

En dat is het ook niet. Het kan zo zijn dat je enige fysieke aantrekkening voelt, of zelfs iets van verliefdheid, maar dat is nog niet houden van. Het maakt niet uit wat je in romantische comedies hebt gezien.

Om te houden van moet je elkaar kennen.

Houd dat in gedachte als je wilt weten hoe je moet flirten met een vrouw.

Zoek een manier om met haar te praten

Maar niet op een geforceerde manier. Als het iets van werk is, prima, als ze in jouw vriendengroep zit, fantastisch. 

Het probleem komt opwaaien wanneer je wilt praten met een onbekende. Al is het in een café, in de supermarkt of bij de sportschool: het meest voor de hand liggende is een onderwerp te kiezen wat iets met de plek waar je bent te maken heeft.

hoe maak je een vrouw verliefd op je

Geef haar oprechte complimenten

Als je probeert erachter te komen hoe je een meisje versiert, is dat omdat je haar leuk vindt. Je hebt vast wel een hoop lieve dingen tegen haar te zeggen, dus, doe dat maar. Maar kijk uit, zeg niet alleen dat ze knap is. Je moet haar intellect en vermogen om dingen voor elkaar te krijgen prijzen. Iedereen doet verschillende dingen heel goed in het leven. Ontdek wat jouw geliefde goed doet en vertel het haar.

Nogmaals, val haar niet lastig. Als je haar elke twee seconden complimenten geeft, zul je haar overweldigen.

Flirt een beetje met haar

Flirten is belangrijk om een ​​meisje te laten zien dat je haar echt leuk vindt en dat je meer om haar geeft dan alleen een vriendschap. Je kunt het bewust doen, maar flirten gaat vaak vanzelf.

Je kunt glimlachen en in de ogen kijken van het meisje dat je leuk vindt, zonder door te hebben dat je met haar aan het flirten bent. Als je haar echt leuk vindt, zal je dat doen.

Wees er zeker van dat je je altijd goed voelt en er goed uitziet

Meisjes geven niet alleen om je uiterlijk, maar ook om zelfverzekerheid en hoe comfortabel iemand met zichzelf is. Neem dagelijks een douche, draag schone kleding, verzorg je haar en gebruik deodorant en colognes. Laat haar zien dat je stijl hebt en dat je trots bent op je uiterlijk.

Leef je eigen leven

Hoewel het oké is om tijd door te brengen met het meisje van wie je houdt, is het altijd belangrijk om tijd vrij te maken voor je eigen interesses. Zorg ervoor dat je niet stopt met de dingen doen die je leuk vindt vanwege het meisje. Ze zal zich meer aangetrokken voelen om te zien dat je een interessant leven hebt en dat je onafhankelijk bent

Als je een passie hebt, win je “aantrekkelijkeheids”-punten, om dat maar even zo te zeggen. Als je passie overeenkomt met een van haar passies, dan is het halve werk al gedaan.

Bijvoorbeeld in het geval dat jij van klimmen houdt en zij ook. Moet ik hierbij nog iets uitleggen? 

Luister naar haar

Weten hoe je moet luisteren is essentieel als je wilt weten hoe je een vrouw kunt verleiden. Om te laten zien dat je luistert, houdt je oogcontact en zeg je neutrale dingen zoals ‘ja’ of ‘dat begrijp ik’.

Vergeet niet te herhalen wat ze zei en stel vragen om te laten zien dat je luistert. Maar forceer het niet, als je niets matigs intelligent hebt om bij te dragen aan het gesprek, is het beter dat je niks zegt.

hoe maak je een meisje verliefd op je

Laat zien wat jou speciaal maakt

Je unieke kwaliteiten kunnen een meisje ook helpen om verliefd op je te worden. Denk na over je beste eigenschappen en zoek manieren om ze te laten zien aan haar.

Bijvoorbeeld, als je atleet bent, nodig haar uit om een keer een wedstrijd te komen kijken. 

Als je gitaar speelt in een band, nodig haar dan uit naar een van je concerten

Als je een fanatiek lezer bent, begin dan met praten over boeken met haar.

In andere woorden: als je de vraag wilt beantwoorden “Hoe maak ik haar verliefd op mij”, begin dan met zoeken naar vrouwen met dezelfde kwaliteiten als jij. 

Zo wordt de vraag vanzelf beantwoord.  

Steun haar en moedig haar aan

Door te laten zien hoe steunend je kunt zijn, kun je haar er ook van overtuigen dat het het waard is om verliefd op je te worden. Doe kleine dingen om te laten zien dat je een geweldig persoon bent voordat je op een eerste date gaat.

Bijvoorbeeld, je kunt haar aanmoedigen bij een belangrijk project waar ze aan werkt, of dat haar examen goed is gegaan of je kunt haar feliciteren bij een promotie.

Je zult kleine manieren vinden om haar jouw steun aan te bieden en ze zal je er dankbaar voor zijn.

Dankbaarheid is een gevoel dat heel erg dichtbij liefde ligt. 

Wees aardig en beleefd

Hoewel sommige meisjes slechte jongens aantrekken, is het beter om een ​​brave jongen in de buurt te hebben. Vergeet niet je kwaliteiten te tonen voor de eerste date

Aardig zijn voor anderen en goed gedrag vertonen in het algemeen is meestal aantrekkelijk zolang het geen ketting is die je ervan weerhoudt om af en toe iets geks te doen.

Er moet enige spontaniteit zijn om alles uit het leven te halen. 

Dat soort mensen, mensen die aardig, beleefd en verantwoordelijk zijn, maar af en toe iets geks doen, zijn heel erg aantrekkelijk.

Vraag haar mee uit zonder haar mee uit te vragen

Om jullie flirterige vriendschap naar het volgende niveau te brengen, moet je haar op een gegeven moment mee uit vragen. Vraag haar op een informele manier en met weinig druk om de kansen te vergroten dat ze ja zegt en om ongemakkelijkheid te ontwijken in het geval dat ze nee zegt.

Probeer iets zoals:

  • ” Ik heb kaartjes voor een film in de bioscoop op vrijdagavond, ze waren om met een vriend te gaan, maar hij kan het niet. Heb je aanstaande vrijdag iets te doen?” 
  • ” Ik weet niet of het je leuk lijkt, maar ik dacht eraan om morgen om met mijn hond door de bossen te gaan lopen, wil je komen?”
hoe verover je een vrouw

Als de date gaat over iets dat ze leuk vindt, des te beter

In de voorgaande voorbeelden -bioscoop en de bossen- heb je meer kans dat er iets zal gebeuren als zij van naar de bioscoop gaan of van de bossen houdt. 

Een andere mogelijkheid is dat ze ja zegt zonder dat ze geïnteresseerd is in deze activiteiten. Waarom zou ze ja zeggen op een date met mij als ze de activiteit die we gaan doen niet eens leuk vindt?

Het antwoord kan maar twee kanten op gaan: of ze vindt je leuk, of ze is bang om nee te zeggen om een of andere reden.

Laat haar weten hoe je je voelt

Na enkele dates te hebben gehad, laat haar weten hoe leuk je het met haar hebt. Het is mogelijk dat zij hetzelfde voel, maar je moet er op een gegeven moment echt met haar over gaan praten om er zeker van te zijn.

Probeer iets te zeggen zoals: “Wanneer we uit gaan, heb ik altijd een leuke tijd. Je bent zo grappig. Of je kunt wat risicovoller zijn -afhankelijk van hoe je haar ziet reageren op je- en iets zeggen zoals “Je hebt de mooiste glimlach die ik in tijden heb gezien”.

Opnieuw, doe het rustig aan

Wil je weten hoe je een meisje verleid? Doe het rustig aan. Je hoeft niet vier dates te wachten om haar een kus te geven, maar doe het rustig aan. Je moet meerdere keren met een vrouw zijn geweest  voordat je zegt dat je verliefd bent, dat is logisch. Dat is logisch omdat voor iemand om verliefd te worden, het tijd kost om erachter te komen wie diegene is.

Het is waarschijnlijker dat een relatie vooruit gaat als je de dingen op hun beloop laat gaan.

Een antwoord eisen, of haar in de situatie zetten om je er een te moeten geven, werkt averechts.

Laat ongeduld niet alles verpesten

Maar ook niet op schildpaddentempo

Op een gegeven moment moet je er voor gaan. Zo niet, dan loop je het gevaar dat je haar de indruk geeft dat je alleen vrienden wilt zijn.

Daarbij, hoe meer tijd er voorbij gaat, hoe meer mogelijkheden ze heeft om iemand anders te hebben ontmoet.

De hoofd-fouten die je moet vermijden als je een meisje wilt verleiden.

Als het gaat om het uitzoeken hoe je een meisje moet verleiden, moet je voorkomen dat je fouten maakt. We laten je de meest voorkomende zien. 

hoe verover je een meisje

Te veel aandringen of te weinig

Als een vrouw je laat merken dat ze geen interesse in jou heeft, hoef je niet aan te dringen. Het idee dat Hollywood zo vrolijk heeft overgebracht dat je net zo vaak kunt aandringen totdat iemand verliefd op je wordt, is onjuist en bovendien immoreel.

Daarbij heeft het een naam: intimidatie.  

Aan de andere kant, als je helemaal niet aandringt, dan zul je het zeker niet bereiken dat ze verliefd op je zal worden.

Het antwoord ligt in het aannemen van een gerespecteerd balans en het vanzelf laten gaan.

Niet genieten van de tijd met haar door je op je doel te focussen

Als je de tijd die je met haar doorbrengt, aan het nadenken bent hoe je haar verliefd kunt laten maken, geniet je er niet van en dat zal ze merken.

Je moet aanwezig zijn – dat betekent stoppen met denken aan het verleden en de toekomst – en van haar genieten en wat je op dat moment met haar aan het doen bent

Bewaar de dagdromen voor als je gaat slapen. 

Wanhopig aandacht trekken

Soms worden verliefde mensen helemaal gek en beginnen ze zich dom voor te doen. De slechtste manier om dit te doen, is door constant te proberen de aandacht van je geliefde te trekken. 

Het zal je als een wanhopige kerel doen laten lijken, onvolwassen en als je het naar een extreem brengt, gek. 

Afspraak: de beste school om erachter te komen je een vrouw verleid

Als je niet weet hoe je een vrouw verleid of als je enige twijfels hebt over iets gerelateerd aan seksualiteit en relaties, kun je altijd op onze blog terecht om jezelf te informeren. 

Daarbij, wat is een betere school dan een pagina waar je alles wat je hebt geleerd meteen in de praktijk kunt brengen?

Oké,  Afspraak, zoals de naam misschien al voordoet, is niet de pagina om ware liefde te vinden, of de liefde van je leven, maar om een vriendschap te beginnen waar je ook seks kunt hebben. 

Stel je nu voor dat de liefde van je leven op deze manier ontstaat. Door vriendschap

Zou dat niet geweldig zijn?

Delen is liefhebben!

Summary
Hoe verleid je een vrouw. Stappen om dat te doen
Article Name
Hoe verleid je een vrouw. Stappen om dat te doen
Description
Ben je verliefd en wil je dat zij hetzelfde voor jou voelt? Hier zul je alles vinden wat je nodig hebt om te weten hoe verleid je een vrouw
Author
Copyright ©
Afspraak
Logo