Interview met cristina, psycholoog en sexoloog

Geschreven door Maaike Van de Berg Tips om te flirten

cristina, psycholoog en sexoloog

Cristina is psycholoog, sexoloog en coach om ieder type relatie te herbouwen of op te bouwen, zelfs familierelaties. 

En wat ons bij Afspraak het meest interesseert is dat ze ook verleidingstechnieken kent.

Ze ieder soort persoon, van alle verschillende leeftijden.

Vrouwen en mannen die willen leren om andere vrouwen en mannen te leren kennen, die verleidingstechnieken willen leren of die vragen hebben over sex. Ook mensen met ontraditionele oriëntatie en verhoudingen zoals homo’s, lesbiennes en BDSM.

Ze bied beiden persoonlijke consultaten en groepsessies, trainingen, online seminars en online consulten. Natuurlijk ontmoet ze ook veel van haar studenten en klanten in persoon.

Zoals ze ons vertelt, lijkt het vaak dat alleen zij hen begrijpt. En dit is omdat ze u elke vraag kan stellen en ze altijd aan uw zijde staat zonder te oordelen en u haar mening wil op leggen.

En dit is belangrijk. Het is iets dat de grootste datingsite van Holland, Afspraak, heel serieus neemt.

Iedereen is op zoek nsar iets anders

Iedereen is op zoek nsar iets anders. Er zijn mensen die willen trouwen, die een oartner willen; mensen die als trio willen wonen of in een harem willen wonen.

Maar in het algemeen hebben we allemaal een kenmerk in het algemeen. Zonder op de persoonlijkheid, het uiterlijk, het rijkdom, de macht, of de sexuele oriëntatie te letten… willen we allemaal gelukkig zijn, willen we van iemand houden en dat er van ons gehouden word.

En de taak van Cristina is, voor alles, ervoor te zorgen dat u een gelukkige persoon bent.

Wat is uw levensstijl? Helpt die met flirten? 

Mijn belangrijkste hobby is om mensen tot zonde te leiden. Ik laat ze de verboden vrucht van de verleiding proeven.

Wat zou de verleidingstechniek van een verleidingsleraar kunnen zijn? De mensen. Mannen en vrouwen zijn al verschijningsvormen hiervan.

Gedurende lange tijd ben ik bezig geweest met relaties en psychologie vanuit een wetenschappelijk oogpunt, en met verband tot verleiding.

Het is interessant voor mij om mensen en hun reacties,bhoe hun realiteit verandert en hoe zij veranderen te bestuderen op het moment dat er iets in hun leven gebeurd.

De mannen die ik heb ontmoet, hebben nieuwe vaardigheden en hobby’s in mijn leven gebracht … Met de ene begon ik te duiken, met een andere paardrijden, met een derde te zeilen …

leukst aan uw baan

Wat vind u het leukst aan uw baan?

Ik vind het vooral leuk dat ik niet gebonden ben aan een enkele woonplaats. Ik heb lange tijd niet op één plek gewoond en ik ben dol op het feit dat ik op elk moment overal naar toe kan. Ik ben graag vrij in alles!

En het is natuurlijk heel leuk om de kans te krijgen om te doen wat je leuk vindt, omdat ik dol ben op reizen. Reizen met een rugzak, een laptop en een enkel ticket is een van de dingen waar ik voor leef.  

Ik woon graag op verschillende plekken die mooi zijn, bij de zee, in de bergen, de wereld is zo groot! Ik vind het leuk om verschillende mensen en culturen te ontmoeten, dit maakt ook deel uit van mijn werk en mijn leven.

Er was een tijd dat alles anders was: ik was een advocaat. Ik werkte voor wereldberoemde bedrijven. Ik ging naar het kantoor, had een persoonlijke chauffeur, mijn werk en mijn leven hadden alle kenmerken van een “succesvolle zakenvrouw”: vergaderingen in elegante restaurants om zaken te doen, overeenkomsten ondertekenen, contracten opstellen.

Maar ik was niet gelukkig! En op een puny nam ik onstlag en ging ik er vandoor. Ik heb er nooit spijt van gehad.

Trouwens, er bestaat het geloof dat een psycholoog zijn patiënten in een kantoor moet zien, ze op een stoel zitten en naar hun patiënt luisteren terwijl die op de bank ligt etc.

Ik heb meestal geen traditionele visie op veel dingen. Ik raad mijn klanten aan om op een date te gaan en seks te hebben en bijvoorbeeld naar Italië te gaan, waar ze pizza kunnen eten, wijn drinken en een mooie vrouw of man ontmoeten, een avontuur te hebben, weet je, en dit is efficiënter dan huilen op een bank omdat je moeder in je kindertijd geen ijsjes voor je heeft gekocht … (Hoewel je het soms wel nodig is om te huilen)

doelen

¿Wat zijn je doelen voor dit jaar?

Nu ben ik actief bezig met de ontwikkeling van mijn project. Deze zomer zal ik verschillende initiatieven ontwikkelen, volgende winter komt mijn eerste boek uit. Ik zal ook veel televisieoptredens doen. Ik word vaak als expert uitgenodigd voor verschillende programma’s en projecten.

In mijn persoonlijke leven is alles geweldig. Ik zal binnenkort mijn realiteit over het leven in een harem bekend maken. Ik ben de eerste vrouw die leeft met een harem van mannelijke minnaars en de eerste vrouw die doet wat uitsluitend mannelijk privilege wordt genoemd.

Ik accepteer sexisme absoluut niet. Ze noemen me vaak een feminist, hoewel dit niet zo is! Ik ben geen feministe; Ik hou van mannen, maar ik denk dat alle ideeën over “dit is geen vrouw”, “de rol van een vrouw is anders”, “een vrouw niet zou moeten” voor altijd in het verleden moeten blijven.

Hoe maak ik een interessant gesprek met een vrouw?

Veel mensen proberen dingen te vertellen over hun geliefden. We hebben allemaal een ego en daarom praten veel mensen over zichzelf, over hun favoriete gerechten, films, hun leven, werk, enz.

Maar het is ook interessant dat de andere persoon over zichzelf praat, dus laat haar ook praten! Dit mag op geen enkele manier een als een soort sollicitatiegesprek zijn, maar eerder een dialoog! Praat over vanalles! Ben je in een restaurant? Praat over eten, gerechten, drankjes, delicatessen. Laat het gesprek open en stel vragen.

Discussier niet voor uw standpunt! Het is beter om met een glimlach te zeggen: “Wat een interessant standpunt” dan om op een eerste date te discussiëren.

Vergeet niet om de man of vrouw die bij u is te vleien en let ook op andere mensen, maar subtiel. Op deze manier wordt u competitiever!

online beginnen met flirten

Hoe kan ik online beginnen met flirten?

Het is gemakkelijker dan het lijkt, als ze een vrouw is die u nog niet kent, stuur haar dan gewoon een bericht.

Gebruik elke soort bron: foto’s, likes, reacties. Wees volhardend! Vrouwen houden niet van mensen die snel opgeven.

Maar herhaal uwzelf niet te vaak, Pero no te repitas, wees ook niet te zelfgenoegzaam. Wees een normale persoon en gebruik al uw sterke kanten. Iedereen heeft er op z’n minst een of twee. 

Wat zou je tegen iemand verlegen zeggen? Hoe flirt je zonder onhandig te zijn?

U bent niet de enkge! 80% van de mensen is verlegen. Maar het fundamentele verschil tussen de onhandige persoon en de behendige flirter is dat de eerste geen actie onderneemt uit angst om niet leuk gevonden te worden, belachelijk zijn of te falen, terwijl de tweede hetzelfde gevoel heeft, maar toch actie onderneemt ondanks de angst …

Je moet gewoon aan de slag gaan. Ga op ze af en ontmoet de persoon die je leuk vindt, schrijf naar vreemden op internet, ga naar feestjes, etc. en doe het altijd met de mooiste vrouwen, als het bij je is opgekomen dat “ze te mooi voor mij is”, is het niet aan jou om dat te beslissen!

Delen is liefhebben!

Summary
Interview met cristina, psycholoog en sexoloog
Article Name
Interview met cristina, psycholoog en sexoloog
Description
Cristina is psycholoog, sexoloog en coach om ieder type relatie te herbouwen of op te bouwen, zelfs familierelaties.
Author
Copyright ©
Afspraak
Logo