Dit zijn de vijf makkelijkste kamasutra standjes

Geschreven door Maaike Van de Berg Seks

beste-kamasutra-standjes

We hebben allemaal wel eens van Kamasutra gehoord, het hindoe boek van seksualiteit.  Het is belangrijk om op te merken dat in het westen, de meerderheid van de mensen denkt dat Kamasutra een boek over seksstandjes is, hoe de ook, deze seksstandjes maken maar één hoofdstuk uit van het boek. Wil je antwoord op de vraag, hoe maak je een vrouw gek van verlangen? Blijf dan lezen. Beste kamasutra standjes.

Wat is kamasutra?

Om de vraag te beantwoorden, wat is kamasutra? is het noodzakelijk om informatie uit betrouwbare bronnen te verkrijgen, aangezien het concept van het boek tot het uiterste is gecommercialiseerd.

Kamasutra is een oude hindoeïstische tekst die gaat over het seksuele gedrag van mensen en is geschreven in de Gupta-periode, tussen de jaren 255 en 550 na Christus. 

Volgens Wikipedia is het zo verdeeld: 

 1. “Inleiding” (4 hoofdstukken): over seks in het algemeen – inclusief voorspel – de plaats ervan in het leven van een man en een classificatie van vrouwen.
 2. “Over de seksuele daad”: een diepgaande discussie over kussen, verschillende soorten voorspel voorafgaand aan geslachtsgemeenschap, orgasmes, een lijst met seksuele posities, orale seks, taboes en trio’s.
 3. “Over het kiezen van een vrouw” (5 hoofdstukken): verkering en huwelijk.
 4. “Over de vrouw” (2 hoofdstukken): het juiste gedrag van een vrouw.
 5. “Over de vrouwen van anderen” (6 hoofdstukken): voornamelijk over verleiding.
 6. “Over courtisanes” (6 hoofdstukken).
 7. “Over het aantrekken van anderen en het libido verhogen” (2 hoofdstukken).

De tekst over posities om de liefde te bedrijven is -en andere dingene, zoals we hebben gezien- honderden keren gepubliceerd, in honderden verschillende edities, waarvan vele aangepast aan het westerse denken.

kamasutra standjes

Interessante dingen die je waarschijnlijk niet weet over  Kamasutra

Kamasutra is geen boek over seksstandjes. Tenminste, niet alleen dat. Het is veel meer. 

 1. Het is niet alleen een boek over seks. 
 2. Het heeft geen illustraties. 
 3. Het is een handleiding gericht aan de toenmalige heersende kasten van India. 
 4. Ondanks dat het openlijk seksistisch is en vrouwen naar een ondergeschikte rol degradeert, bevat het posities zodat ze de seksuele daad domineren.
 5. Bevat lessen voor vrouwen om de man te laten doen wat ze willen.
 6. Praat over seks als middel voor plezier, niet als een methode om zwanger te worden.
 7. Praat over mishandeling en verkrachting als legitieme en normale handelingen.  
 8. Het bevat trucs om ongezien vreemd te gaan

Vijf makkelijke kamasutra posities

Heb je: seksuele faalangst?  Misschien is het dat je sommige kamasutra-posities nog niet hebt geprobeerd. Er zijn eenvoudige of ingewikkelde standjes. Het belangrijkste is dat je begrijpt dat de kamasutra-standjes iets zijn dat meer met de geest dan met het lichaam te maken heeft. 

We zullen de makkelijke uitleggen.

Makkelijk Kamasutra-standjes nr.1: Sammukha

Bij dit standje, leunt je partner tegen de muur terwijl ze op rechtop staat en haar benen zo wijd mogelijk staan terwijl jij haar penetreert. Dit lijkt moeilijk, maar niets is minder waar. Het is een van de makkelijkste Kamasutra-standjes en is erg opwindend omdat je geheel visueel contact hebt.

Piditaka kamasutra

Makkelijk Kamasutra-standje nr.2:  Piditaka

Het Piditaka-standje is een comfortabele en ontspannen positie die enorm plezierig is. Bij dit standje ligt je partner op haar rug met haar knieën tegen haar borsten en haar voeten tegen jouw borst en zit jij voor haar op je knieën. Met je knieën naast haar heupen lift je haar heupen op jouw dijen. 

Makkelijk Kamasutra-standje nr.3: De omhelsing van water en melk

Met dit standje van kamasutra, zit je op een stoel of op de rand van het bed. Je parnter zit op je met haar rug naar jouw borst toe. 

Deze positie heeft het voordeel dat het lengteverschil van de minnaars er niet toe doet en het is ongelooflijk opwindend omdat het beide handen vrij laat voor de man om de delen van het lichaam van de vrouw te stimuleren die hij verkiest.

Ook heeft de vrouw haar handen vrij om bijvoorbeeld haar clitoris te stimuleren terwijl ze gepenetreerd wordt.

Makkelijk Kamasutra-standje nr.4: Omgevallen hond

Deze zeer gemakkelijke positie van de Kamasutra is ideaal voor mensen met een kleine penis, omdat het maximale penetratie mogelijk maakt. Het is de doggy pose, maar in plaats van op handen en voeten, met haar liggend.

Het is echt een comfortabele en opwindende positie vanwege de dominantie/onderdanigheid component die het heeft. De vrouw is volledig overgeleverd aan de man en dat is voor veel mensen heel spannend.

Makkelijk Kamasutra-standje nr.5:  De slang in de grot

Deze pose is ook gemakkelijk uit te voeren. Het gaat erom dat je partner op haar rug ligt met haar benen op jouw schouders.Het fijne aan dit standje is dat de penetratie maximaal is. Zo erg zelfs dat het de positie is waar je de G-spot van je partner het meest zult stimuleren.

posities kent Kamasutra

Hoeveel standjes kent Kamasutra?

Wat betreft de seksuele posities van Vatsiaiana – de auteur van de tekst – verdedigde hij dat er 12 basismanieren zijn om de liefde te bedrijven en acht hoofdposities. Maar de Kamasutra bevat in totaal 64 “kunsten”

Alle die we in het Westen kennen, en nog wat meer. Wat met de Kamasutra begon, is natuurlijk uitgebreid met honderden posities en posities voor alle soorten seksualiteit -homoseksueel, heteroseksueel, biseksueel, enz. -, maar het zijn allemaal variaties op de hoofdposities.

Kamasutra en astrologie: hoe je in bed ligt volgens je sterrenbeeld

Kamasutra is nauw verwant aan astrologie. Volgens de Kamasutra beïnvloedt elk sterrenbeeld de seksualiteit.

Elk teken bevordert bepaald seksueel gedrag, zoals Schorpioen die agressiviteit aanmoedigt en Ram die seksueel actief is.

Het schrift legt ook uit hoe de positie van de planeten in de geboortehoroscoop van een persoon hun seksuele verlangen en andere vormen van fysieke intimiteit beïnvloedt.

Bovendien suggereert het dat degenen die onder verschillende tekens zijn geboren verschillende posities innemen tijdens seks, afhankelijk van hun sterrenbeeld om het plezier van beide partners te maximaliseren.

Deze verbinding tussen de Kamasutra en de dierenriem creëert een uniek inzicht in hoe mensen met verschillende astrologische tekens zich kunnen overgeven aan verschillende soorten seksuele activiteiten op basis van hun specifieke behoeften en voorkeuren.

Door de geschiedenis heen heeft de mens de positie van de sterren aan de hemel geïnterpreteerd om zich te oriënteren, de toekomst te raadplagen en om een partner te vinden.

Ondanks we in een sceptische tijd leven zijn er veel mensen die geloven in de invloed van de sterren op hun eigen leven. Bij Afspraak gaan we niet zelf bepalen of dit waar is of niet.

We geloven dat je als lezer wijs genoeg bent om dit voor jezelf te beslissen.

We zijn er ons van bewust dat de wetenschap verschijnselen heeft verklaard die we in de geschiedenis mysterieus of magisch vonden. Dus is het mogelijk dat de astrologie een verklaring heeft voor wat de academische wereld als psuedowetenschap beschouwd.

Het is mogelijk dat we het nu nog niet weten maar wat we wel weten is dat één sterrenlichaam met name invloed heeft op sommigen onder ons, de maan.

De maan heeft invloed op oceanen en het regelen van de getijden. Wij mensen bestaan 75% uit water. Waarom zou het geen invloed hebben op ons?

Vervolgens geeft Afspraak jullie enkele situaties waarbij de volle maan invloed kan hebben op de mens.

 • Er worden meer kinderen geboren.
 • Er zijn meer misdaden.
 • Er zijn meer psychotische uitbraken.
 • Men heeft meer seks.
 • Verandering van de fasen van je slaap.
volle maan

Er worden meer kinderen geboren

Een vrouw verleiden is een ingewikkelde kwestie en heeft niets te maken met deze statistieken. Ziekenhuizen daarentegen hebben betrouwbare geboortestatistieken.

Nachten waarbij er een volle maan is hebben zwangere vrouwen meer kans dat hun water breekt.

Hoe dan ook dit is niet iets waar je zorgen over hoeft te maken als je een relatie hebt met een vrouw. Afspraak is een gemeenschap van ruimdenkende en verantwoordelijke mensen.

Er zijn meer misdaden

Dit is een statistiek die elke politieagent uit elke stad in Nederland kan bevestigen dat er altijd meer meldingen binnen komen wanneer het volle maan is.

Alhoewel, we hopen dat je niet lijdt onder deze invloed van de maan, voor het welzijn van iedereen.

Er zijn meer psychotische uitbraken

Personen met ernstige psychische problemen hebben meer kans om symptomen te vertonen (als ze niet op verantwoorde wijze medische behandeling volgen) wanneer het volle maan is.

Sommige wetenschappers verklaren op deze manier de mythe van de weerwolf. Dit hangt perfect samen met het vorig verband.

Kan je het voorstellen dat je vrijblijvende seks hebt met een weerwolf? Riskant toch? Het is beter om dat als fictie achter ons te laten.

Maak je ook geen zorgen, bij Afspraak hebben we ervoor gezorgd dat alle freaks uitblinken door hun afwezigheid. Hier zijn enkel mensen die plezier willen hebben met hun lichaam en hun emoties.

Mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een zomerse flirt of een sporadische relatie.

De grootste overtreding die je op onze site tegenkomt zijn ontrouwe personen. Getrouwde vrouwen een mannen die de sleur willen ontvluchten.

Een andere regel op onze website is: “Oordeel niet en je zal niet beoordeeld worden.”

Men heeft meer seks

Men heeft meer seks

Volle maan, nacht van de wolven. Deze bewering valt samen met alle feestnachten waar er een volle maan is. De werkelijkheid ervan wordt overgelaten aan de eigen ervaring van jullie.

Verandering van de fasen in je slaap

Wetenschappers van een Zwitserse universiteit, de Universiteit van Basel hebben aangetoond dat de standen van de maan en hoe de fasen van onze slaap ontwikkeld worden volledig aan elkaar gerelateerd zijn.

Nu hebben we gezien dat er al één sterrenlichaam is die invloed heeft op je leven. Waarom geloven we dan niet dat andere elementen dit ook kunnen doen? Aan het eind van de dag zijn er krachten in het universum die er atlijd zullen zijn.

De schrijvers van Afspraak zijn altijd voorzichtig over zaken die gevoelig liggen, om niet te kwetsten en alle overtuigingen te respecteren, secptisch of niet.

Dus beschrijven we enkel hoe je zou moeten zijn op gebied van seks naar gelang je sterrenbeeld. Het is aan jouw om de keuze te maken om het te geloven of niet.

Ram

Rammen zijn wild. Ze worden als zeer actief en dominant beschouwd. Als je partner dit sterrenbeeld heeft, zul je meteen weten wat jouw rol in bed is. Het zal moeilijk voor je zijn om het initiatief te nemen. Het duurt niet lang voor een ram een partner vindt.

Het maakt niet uit waar op datingwebsites of bij het stappen. Ze houden van buitenechtelijke affaires.

Stier

Stier

Stieren zijn koppig en zijn altijd op zoek naar nieuwe emoties. Als je partner een stier is, zal hij je laten verrassen. Ze houden van het voorspel, tederheid en van sporadische seks.

Tweeling

Tweeling

Voor hen is seks constant een spel. Ze houden ervan om het mentale met het fysieke te mengen. Dus als je partner een tweeling is, is het een goed idee om met hun zintuigen te spelen.

Geur, smaak, rollenspellen… alles wat seks tot een opwindend spel maakt. Veel tweelingen gebruiken datingwebsites om trio’s te zoeken of een ander koppel waarmee ze seks kunnen hebben.

Kreeft

Kreeft

Een kreeft is zeer geliefkoosd. Ze houden ervan dat hun partners ten allen tijde zich comfortabel voelen. Ook ze proberen meer plezier te geven dan te ontvangen.

Ze zijn loyaal en houden helemaal niet van flirten via het internet. Ze leren de persoon liever in het echt kennen.

Leeuw

Leeuw

Leeuwen houden van verrassingen, sporadische seks, hier grijp ik je en heb ik je. Dat wilt niet betekenen dat ze niet romantisch en gepassioneerd kunnen zijn.

Als je partner een leeuw is heb je misschien gemerkt dat de seks snel gaat, zonder half werk en onbeschoft wanneer de gelegenheid zich voordoet.

Het is een van de meest speelse sterrenbeelden in de hele dierenriem. Ze houden van alles wat te maken heeft met avontuur zonder gepakt te worden.

Maagd

Maagd

Om een maagd in je bed te krijgen moet je heel precies te werk gaan. Ze kunnen zich moeilijk overgeven aan iemand en dit kan alleen gebeuren na een lange en goede kennismaking. Eén verkeerde stap en alles zou verloren kunnen gaan.

In bed zijn ze heel traditioneel, geen vreemde houdingen en vreemde spellen. Ze houden ervan om de seks te bedrijven met weining licht en romantische muziek.

Een maagd gaat altijd opzoek naar stabiele relaties als het gaat om het ontmoeten van nieuwe personen. Zelfs op online datingwebsites zoals Afspraak. Zij zijn degenen die de meeste seksuele problemen kunnen hebben

Weegschaal

Weegschaal

Zijn intellectuelen, kunstliefhebbers en houden niet van banale gesprekken. Ze zijn verfijnd en hebben een omgeving nodig die aan hun verwachtingen voldoet.

Schorpioen

Schorpioen

Schorpioenen staan bekend als de beste minnaars van de hele dierenriem. Ze combineren perfect het fysieke met het spirituele en in bed zijn ze onvermoeibaar.

Schorpioenen zijn experimenteel en heel wulps in bed. Ze zijn graag bij ruimdenkende partners als het gaat om het hebben van een afspraak.

Boogschutter

Boogschutter

De meest fantasierijke van alle horoscopen. Ze houden van creativiteit in bed en proberen nieuwe dingen.

Ze houden er ook van om buiten te zijn. Dus als je partner boogschutter is wees dan niet verrast als je merkt dat je partner de liefde wilt bedrijven in de wilde natuur.

Steenbok

Steenbok

Steenbokken willen altijd met hun partner samen zijn. Ze willen samen plannen maken, ook voor in de toekomst. In bed houden ze van omhelzingen, gevoelige blikken, langzame seks en emotie.

Soms lijken ze ver weg, maar niets is minder waar. Ze denken na hoe ze hun partner kunnen plezieren. Ze zijn altijd opzoek naar een stabiele relatie.

Waterman

Waterman

Watermannen zijn bekwaam en ze houden ervan om iets te leren. In bed vinden ze creatieve mensen leuk. Ze vinden de verrassing en opwinding spannend om het te doen op plaatsen waar het eigenlijk niet zou mogen.

Ze houden van tederheid op plaatsen waar normaal gesproken andere horoscopen niet op letten.

Vissen

Vissen

Vissen zijn emotioneel, gevoelig en hebben liefde nodig om seks te hebben. Zelfs als het denkbeeldig is.

Vissen houden ook van tederheid, oogcontact, langzame en gepassioneerde seks, voorspel, kaarsen, romantische muziek en maanlicht. Kortom ze zijn ongelofelijk romantisch.

De horoscopen die seksueel het meest actief zijn

Kunnen we wetenschappelijk achterhalen welke sterrenbeelden actiever zijn in bed?

Ja! Sinds 2016 is deze informatie voor iedereen beschikbaar. Er is een applicatie genaamd EVE die de seksuele activiteit van zijn gebruikers registreert.

Ze registreren de seksuele activiteit, menstruatiecyclussen en veel meer gegevens waardoor er dus meer controle is over de aspecten van hun leven en seksuele gezondheid.

Deze applicatie bracht al deze gegevens in verband met alle horoscopen en de resultaten waren behoorlijk verrassend.

Hieronder kan je de rangorde van de sterrenbeelden van de dierenriem terug vinden die de meeste seksuele activiteit hebben van hoog naar laag.

 1. Waterman
 2. Maagd
 3. Stier
 4. Weegschaal
 5. Vissen
 6. Boogschutter
 7. Tweeling
 8. Steenbok
 9. Schorpioen
 10. Leeuw
 11. Kreeft
 12. Ram

De mensen van EVE verzamelden gegevens van meer dan 500 000 gebruikers. Dus de studie ziet er redelijk betrouwbaar uit. Het registreerde ook gegevens van hun gebruikers. Waarbij ze altijd toestemming vroegen, niet zoals andere bedrijven.

Dus wees voorzichtig met de zaken die je gebruikt om plezier te hebben. Als je een vrouw bent en je kan het niet duidelijk overbrengen laat me je dan advies geven:

Word gratis lid van de grootste gemeenschap van ruimdenkende mensen in Nederland en geniet van je seksleven zonder de noodzaak van seksspeeltjes.

Bekijk de website voor seksuele contacten zonder enige verplichtingen om de beste partner te vinden!

Delen is liefhebben!

Summary
Beste kamasutra standjes
Article Name
Beste kamasutra standjes
Description
Ken je de beste Kamasutra-standjes? Wil je er meer leren? Kom en geniet samen met je partner van deze ongelooflijke technieken
Author
Copyright ©
Afspraak
Logo