Dit zijn de vijf makkelijkste kamasutra standjes

Geschreven door Seks

beste kamasutra standjes

We hebben allemaal wel van Kamasutra gehoord, het hindoe boek over seksualiteit. Het is belangrijk om aan te merken dat in het Westen, de meerderheid van de mensen denkt dat Kamasutra een boek is over seksstandjes, dat terwijl die standjes maar één hoofdstuk in het boek zijn.  

Wat is kamasutra?

Op het moment van de waarheid, het antwoord op de vraag, wat is kamasutra? Moet je betrouwbare bronnen gebruiken, aangezien het concept van het boek tot het uiterste is gecommercialiseerd.

Kamasutra is een oude hindoe tekst dat gaat over het menselijke seksuele gedrag en is geschreven in de Gupta periode, tussen het jaar 255 en 550.

Volgens Wikipedia, wordt het zo verdeeld: 

 1. “Introductie” (4 hoofdstukken): over seks in het algemeen – De plek ervan in het leven van een man en een classificatie van vrouwen. 
 2. “Over de seksuele daad”: een diepe discussie over zoenen, verschillende voorspel sekspellen en de daad van seks zelf, orgasmes, een lijst van seksstandjes, orale seks, taboes en trio’s.
 3. “Het kiezen van een vrouw” (5 hoofdstukken): verkering en het huwelijk.
 4. “Over de vrouw” (2 hoofdstukken): het geschikte gedrag van een vrouw.
 5. “Over de vrouwen van anderen” (6 hoofdstukken): vooral over verleiding.
 6. “Courtisane” (6 hoofdstukken).
 7. “Over het aantrekken van anderen en hete verhogen van het libido” (2 hoofdstukken).

De tekst over posities om de liefde te bedrijven -en nog andere dingen, zoals we gezien hebben- is honderden keren gepubliceerd, in honderden verschillende edities, vele daarvan aangepast op westerse denkwijzen.

kamasutra standjes

Eigenaardige dingen die je waarschijnlijk niet wist over Kamasutra

Kamasutra is geen boek over standjes om de liefde te bedrijven. Althans, niet alleen dat. Het is nog veel meer.

 1. Het is niet een boek alleen maar over seks. 
 2. Het bevat geen afbeeldingen. 
 3. Het is een handleiding gericht aan de heersende kasten van India in die tijd. 
 4. Alhoewel het openlijk seksistisch is en het vrouwen naar een secundaire rol degradeert, bevat het posities waar zij domineren in de seksuele daad.
 5. Het bevat lessen zodat vrouwen precies kunnen krijgen wat ze willen van de man. 
 6. Het praat over seks als het voertuig van plezier, niet als methode om kinderen te krijgen. 
 7. Het heeft het over geweld en verkrachting als legitieme en normale daden.
 8. Het bevat trucjes om ontrouw te zijn zonder dat je wordt gepakt

Vijf makkelijke Kamasutra standjes

Er zijn simpele en ingewikkelde. Het belangrijke is, dat je begrijpt dat de kamasutra standjes iets zijn wat meer met je gedachte heeft te maken dan met je lichaam.

We zullen de simpele uitleggen.

Makkelijk Kamasutra standje nº1: Sammukha

Bij dit Kamasutra standje, staat je partner tegen de muur aan met haar benen zo wijd mogelijk en penetreer je haar. Dat gezegd hebbende, lijkt het moeilijk, maar niks is minder waar. Het is een heel makkelijk Kamasutra standje en erg opwindend, aangezien je volledig oogcontact hebt.

Piditaka kamasutra

Makkelijk Kamasutra standje nº2:  Piditaka

De Piditaka positie is een comfortabel en relaxt standje dat het voordeel heeft enorm prettig te zijn. In dit standje, ligt je partner op haar rug met haar knieën naar haar borst en met haar voeten steunend op jouw borst terwijl jij op je knielen voor haar zit. Met je knieën naast haar heupen, lift je haar heupen op met jouw dijen.

Makkelijk Kamasutra standje nº3: De melk en water knuffel

Met dit Kamasutra standje, zit je op een stoel, een korte kruk of de rand van het bed. Vervolgens gaat jouw partner op jou zitten met haar rug naar jou toe.

Dit standje heeft het voordeel dat het hoogteverschil tussen de twee geliefden zo hetzelfde wordt en het is enorm opwindend aangezien het je twee handen vrij laat zodat je de lichaamsdelen van je partner kan stimuleren daar waar zij het lekker vindt. 

Je partner heeft ook haar handen vrij om, bijvoorbeeld, haar clitoris te stimuleren terwijl jij haar penetreert.

Makkelijk Kamasutra standje nº4: De omgevallen hond

Dit enorm makkelijke kamasutra standje is ideaal voor die personen met een kleine penis, aangezien het maximale pentratie mogelijk maakt. Het gaat om het standje doggy, maar in plaats van op handen en voeten, ligt zij plat.

Het is een echt comfortabel en opgewonden standje door het dominante/onderdanige component dat het heeft. De vrouw is volledig onder genade van de man en dat is iets wat erg opwindend is voor veel mensen.

Makkelijk Kamasutra standje nº5:  De slang in de grot

Dit standje is makkelijk uit te voeren. Hierbij ligt je partner op haar rug en legt ze haar benen over jouw schouders. 

Het goede aan dit standje is dat de penetratie maximaal is. Zo erg zelfs, dat dit het standje is waar je de G-spot van je partner het meest zult stimuleren.

posities kent Kamasutra

Hoeveel seksuele posities kent Kamasutra?

Als het gaat over de seksuele posities dan zegt Vatsiaiana -de auteur van de tekst- dat er 12 basis manieren zijn om de liefde te bedrijven en acht hoofd posities. Maar Kamasutra bevat een totaal van 64 “kunsten”.

Alle die we in westen kennen, en nog een paar meer. Natuurlijk, wat begon als kamasutra heeft zich uitgebreid met nog honderden posities meer en posities voor allerlei soorten seksuele handelingen -homoseksueel, biseksueel, etc-, maar allen zijn variaties van de hoofd posities.

Afspraak: de site om alle kamasutra standjes te oefenen

Volgens mij geeft de naam van de website al een hint over waar mensen naar opzoek zijn in onze community. Wat duidelijk is, is dat er een plek is waar je kunt vinden waar je naar opzoek bent.

Honderduizend mannen en vrouwen zoeken hetzelfde als jij: volledig genieten van seks zonder gezeik.

Wil je vandaag met iemand uit de buurt zijn? Heel makkelijk, meld je gratis aan bij onze community en begin met plezier hebben!

Delen is liefhebben!

Summary
Beste kamasutra standjes
Article Name
Beste kamasutra standjes
Description
Ken je de beste kamasutra standjes? Wil je de makkelijkste leren? Doe mee en geniet met je partner van deze ongelooflijke technieken