De 10 beste  seks oefeningen om beter te worden in bed

Geschreven door Maaike Van de Berg Seks

De 10 beste seks oefeningen

Er komt een moment in het leven van iedereen waarbij je niet in vorm bent, seksueel gesproken. Het kan zo zijn dat je iemand veel jonger dan jezelf hebt ontmoet, of dat je het niet meer zo lang uithoudt in het bed als eerst, wat dan ook, je moet je uithoudingsvermogen verhogen in bed. De 10 beste seks oefeningen.

Goed, in dit artikel zullen we je de tien beste oefeningen om beter te worden in seks geven.

De beste oefening voor betere seks

Er zijn verschillende voordelen van regelmatige fysieke inspanning. Niet alleen verbetert het je flexabiliteit, kracht en spiermassa, er zijn ook oefeningen om je seksuele uithoudingsvermogen te verbeteren.

Bij mannen is lichaamsbeweging gekoppeld aan verhoogde niveaus van testosteron (een hormoon dat verband houdt met seksueel verlangen), wat seksuele interesse en erotisch gedrag kan stimuleren, daarbij versterkt het erecties

Laten we tien oefeningen bekijken perfect voor het verbeteren van het seksuele uithoudingsvermogen van een man

1. Wandelen

Ja, je leest het goed, wandelen. Om het seksuele verlangen te verhogen – dat wil zeggen, het seksleven verbeteren- het wordt aanbevolen om 30 minuten per dag te lopen, op zijn minst vijf keer per week. Met deze activiteit verhoog je niet alleen je fysieke uithoudingsvermogen, maar het bevordert ook de bloedsomloop, wat nodig is om een erectie te behouden, wat in overeenstemming is met informatie uit verschillende studies.

seks oefeningen

2. Squats

Door het op een regelmatige manier te doen 15 herhalingen, 4 rondes zullen de billen en heupen versterken. Dit helpt bij het uithouden en kracht op het moment van penetratie wat zich uit in een van de beste seks oefeningen.

3. Lotushouding

Je gaat op de grond zitten en brengt je voetzolen bij elkaar. Met deze positie werk je aan de bekken en de lies, wat de orgasmische contracties bevordert. Maak met je benen snelle bewegingen van onder naar boven gedurende 30 seconden. 

Het is makkelijk en daarom een van de beste seksuele oefeningen

4. Stretches

Ze zijn effectief om de kracht van het hele lichaam te versterken, wat je meer uithoudingsvermogen geeft voor het verlengen van seksuele verhoudingen. Het wordt aanbevolen om drie sets van 15 herhalingen te doen.

5. Buikspieroefeningen

Een andere geweldige seks oefening is het doen van buikspieroefeningen. Het laat de spieren sterker worden en zorgt voor stabiliteit en weerstand in de kern van het lichaam. Hierdoor kunnen verschillende seksuele posities in de praktijk worden gebracht vanwege de kracht die wordt uitgeoefend tijdens de penetratie. 

6. Tricep extensie

Door dit te doen zullen je armen sterk worden, en dus kan je het gewicht van je partner ondersteunen tijdens een van jullie sekssessies. Doe drie series van 15 herhalingen minstens drie keer per week.

7. Yoga

Een studie gepubliceerd in de The Journal of Sexual Medicine bevestigd dat yoga niet alleen effectief is om vroegtijdig klaarkomen te behandelen, maar ook verhoogt het de seksuele tevredenheid. De werking ervan wordt verklaard doordat deze techniek de ademhaling, het evenwicht en de controle over het lichaam stimuleert.

Daarbij, vebetert het de bloedsomloop en vermindert het stress. Wat de basis is als je tantrische seks wilt hebben.

seksuele oefeningen

8. Deadlift

De deadlift is een krachttraining oefening waarbij je gewicht van de grond naar je middel tilt. Met deze activiteit vergroot je de flexibiliteit van de rug, waardoor het je houding en stabiliteit van het lichaam verbetert.

9. Zwemmen

Dit is een effectieve training omdat het helpt bij de elasticiteit van de gewrichten, het zelfvertrouwen en zelfverzekerheid. Om de seksuele kracht te vergroten, is het ideaal om drie dagen per week 30 minuten te zwemmen.

10. Vrijen

Als je de spieren wilt versterken die je gebruikt tijdens seks, is het beste wat je kan doen seks hebben. Lijkt logisch, niet?

Let op, je hebt wel een partner nodig als je niet op een tennisspeler wilt lijken. 

Seksuele oefeningen om de duur van seks te verlengen

Er zijn andere type oefeningen, genaamd .seksuele oefeningen.

Soms is het geen kwestie van een slechte lichamelijke conditie, maar van vroegtijdig klaarkomen. Er zijn mensen die het niet lang volhouden zonder te ejaculeren. In werkelijkheid ligt het gemiddelde tussen de 5 en 7 minuten. Voel je dus niet rot als je het meestal zo lang volhoudt voordat je klaarkomt of moet stoppen om te voorkomen dat je klaarkomt.

Laten we eens kijken wat je kunt doen om de tijd voor de ejaculatie zo lang mogelijk te verlengen en zo je seksuele leven te verbeteren.. 

Kegel oefeningen

Kegel oefeningen

Het kan zo zijn dat dit een van de beste seksuele oefeningen  zijn om beter te worden in bed maar je moet het wel goed oen. 

We zullen het je hieronder uitleggen. 

1. Vind de juiste spieren. Om je bekkenbodemspieren te identificeren, stop dan halverwege met plassen of trek je de spieren samen die het vrijkomen van windjes voorkomen. Deze bewegingen maken gebruik van de bekkenbodemspieren. Zodra je je bekkenbodemspieren hebt geïdentificeerd, kun je de oefeningen in elke positie doen, hoewel liggen in het begin gemakkelijker zal zijn.

2. Perfectioneer je techniek. Span je bekkenbodemspieren aan, houd ze drie seconden vast en ontspan ze vervolgens drie seconden. Probeer het meerdere keren achter elkaar. Als je spieren sterker worden, probeer dan Kegel-oefeningen terwijl je zit, staat of loopt.

3. Blijf geconcentreerd. Voor het beste resultaat concentreer je je op het aanspannen van alleen je bekkenbodemspieren. Zorg ervoor dat je de spieren van de buik, dijen of billen niet aanspant. Houd je adem niet in. Adem normaal tijdens oefeningen.

4. Herhaal 3 keer per dag. Streef ernaar om ten minste drie sets van 10 herhalingen per dag te doen.

Afspraak, de datingsite om de beste seks van je leven te hebben

Afspraak is een community van mensen die vriendschappen willen vinden waarin seks zo af en toe ook plaatsvindt. Zonder voorwaarden, zonder drama. Vriendschap en seks. Is er iets beters dan dat?

Als je deel wilt uitmaken van de Afspraak community is geheel gratis.

Dat gezegd hebbende, zijn wij geen NGO, we willen geld verdienen. Dus degenen die willen, hebben toegang tot een premium-service die hen een aantal voordelen biedt ten opzichte van degenen die de voorkeur geven aan een volledig gratis service.

Met beide opties zal je je seksleven verbeteren!

Meld je aan en probeer het vandaag zels uit!

Delen is liefhebben!

Summary
De 10 beste  seks oefeningen
Article Name
De 10 beste seks oefeningen
Description
Heb je het gevoel dat je niet meer hetzelfde bent in bed? Denk je dat je je seksuele uithoudingsvermogen kan verbeteren? Weet je het zeker? Deze seksuele oefeningen zullen je helpen?
Author
Copyright ©
Afspraak
Logo