Hoe maak je een vrouw gek in bed

Geschreven door Maaike Van de Berg Seks

gek in bed Nederland

Het belangrijkste om een vrouw plezier te geven in bed, is door haar te begrijpen. Vanuit Afspraak willen we u helpen dit te bereiken met enkele tips die u in de praktijk kunt brengen tijdens uw volgende afspraakjes. Hoe je een vrouw geil maakt

 • Kijk naar de reacties van de vrouw, empathie is van onmisbaar belang in seksuele relaties.
 • Communiceren, de eenvoudigste manier om een vrouw te begrijpen is door haar vragen te stellen, wees niet beschaamd.
 • Ga langzaam, er zijn vrouwen die meer tijd nodig hebben dan anderen, het is belangrijk om dat te weten.
 • Wees fantasierijk, elke vrouw is anders en reageert op een andere manier.

Het is belangrijk om op te merken dat zowel de seks en het voorspel niet beginnen in bed, tijdens de date zijn er veel activiteiten die de ontwikkeling van seksuele activiteit kunnen beïnvloeden.

Te het is bewezen dat activiteiten zoals dansen, gesprekken voeren, lachen of het kijken naar horrorfilms de stoffen die verantwoordelijk zijn voor het plezier kunnen beïnvloeden, dus het is heel belangrijk om de vrouw goed te leren kennen.

Het is belangrijk om te weten waar een vrouw naar op zoek is in een man, en op basis hiervan de date succesvol te plannen

Aan de andere kant, is het beter om voor een eerste date, als je haar persoonlijkheid nog niet goed kent, te kiezen voor een plan dat gemakkelijk aan te passen is, om hierdoor makkelijker aan de voorkeuren van de vrouw te voldoen.

Zodra het intieme contact begint is het belangrijk om kalm te blijven en het eerste advies dat we hebben gegeven te gebruiken. Op dit soort momenten zijn observatie en communicatie essentieel.

de reactie van de vrouw

Wat is onweerstaanbaar voor een vrouw? Hoe maak je dat een vrouw met je naar bed gaat. 

Als je punten wil scoren bij de meiden, dan zijn er een aantal dingen die je kunt doen wat maakt dat ze met je naar bed gaan. Natuurlijk, het fysische speelt een belangrijke rol, maar het is niet alles.

Je kunt ook lezen: sex oefeningen. Verbeter je lichaamsbouw voor seks.

Laten we eens kijken naar enkele tips om jezelf aantrekkelijker te maken voor vrouwen en je kansen te vergroten.

Zorg ervoor dat je er verzorgd uitziet

Er goed uitzien hoeft geen gedoe te zijn. Het is voldoende om een ​​paar eenvoudige stappen te volgen om er altijd goed verzorgd uit te zien.

Begin ermee om er zorgen dat je schoon en fris gedoucht bent en kies vervolgens de juiste kleding voor de gelegenheid. Zorg ervoor dat de kleding je goed past en dat er geen opvallende vlekken of gaten in zitten. Ook door je haar te stylen en je gezichtshaar te scheren, zal je opvallen bij de vrouwen.

Met een paar kleine aanpassingen hier en daar is het gemakkelijk om elegant de deur uit te gaan – ga er vandaag nog voor!

Wees zelfverzekerd: doe alsof je weet dat jij haar perfecte match bent en dat ze blij mag zijn met jouw gezelschap.

Leven met vertrouwen kan een enorme impact hebben op hoe we onszelf zien. In plaats van je zorgen te maken over wat anderen denken of over jezelf te twijfelen, probeer vertrouwen te hebben in jezelf en ken je waarde door te doen alsof je weet dat je de perfecte match bent en dat iedereen die de kans heeft om bij je te zijn, heel veel geluk heeft.

Als je dit doet, kun je je zelfvertrouwen vergroten, je aantrekkelijker maken voor potentiële partners en kan het je zelfs meer ambitie geven voor de doelen die je jezelf stelt.

Zelfverzekerd zijn betekent niet arrogant zijn; het is gewoon weten wat je waard bent en je goed voelen over jezelf, ongeacht als iemand probeert je een ander gevoel te geven.

Wees een heer: houd de deur open, schuif haar stoel naar achter en behandel haar met respect

Met een beetje beleefdheid kom je een heel eind. Een heer zijn betekent niet alleen de deur voor haar openhouden en haar stoel naar achter schuiven, maar het betekent ook dat je haar met respect behandelt en naar haar luistert.

Of je haar nu ophaalt op je eerste date of al 20 jaar getrouwd bent, het is belangrijk om de kleine gebaren te waarderen waardoor iemand zich gerespecteerd, gewaardeerd en speciaal voelt. 

lichaamstaal

Let op haar lichaamstaal: als ze naar je toe leunt of je aanraakt, is ze geïnteresseerd

Je kunt veel meekrijgen door te letten op de lichaamstaal van een vrouw.

Tegen je aan leunen, langdurig oogcontact houden of je zachtjes aanraken zijn vaak goede tekenen dat ze in je geïnteresseerd is.

Een vriendelijke knuffel of een aanbod om je toe te voegen op sociale media kan ook een indicatie zijn van vriendelijk gedrag en kan zelfs wijzen op een grotere interesse.

Een move maken, hetzij echt fysiek contact of gewoon flirten, is een van die dingen die jullie beiden zal helpen beslissen of er chemie tussen jullie twee is. Haar lichaamstaal zal je een duidelijker idee geven van de volgende move.

Benader haar op het juiste moment, wacht niet te lang, anders verliest ze haar interesse

Iemand benaderen zodra je de kans krijgt, is dé truc om hun aandacht te trekken, te lang wachten kan ertoe leiden dat ze hun interesse verliezen.

Als je iemand tegenkomt die je intrigeert, stel het dan niet uit tot morgen: grijp het moment en probeer nu een gesprek te beginnen. Als je het risico neemt een gesprek te voeren met een vreemde, is er altijd een kans dat er iets goeds uit voortkomt.

Door deze eenvoudige tips te volgen, weet je zeker dat je de volgende keer dat je een vrouw ontmoet een geweldige indruk maakt. Onthoud dat zelfvertrouwen het allerbelangrijkst is, dus breng dat over en laat haar zien dat je weet dat jij de match voor haar bent.

Wees respectvol en let op haar lichaamstaal. Als ze geïnteresseerd lijkt, benader haar dan gerust, maar pas op dat je het niet te laat doet. Timing is alles. Volg deze richtlijnen en je zult zeker met meer dan één vrouw naar bed gaan.

De inleidende momenten moeten langzaam gerealiseerd worden, en hier moet je goed de reactie van de vrouw observeren, om het zo beetje bij beetje aan te passen aan wat zij lekker vindt en wat zij graag wil.

Maak je geen zorgen, als je goed zit zal ze het je laten weten, en in het geval je zonder ideeën zit of je je verloren voelt kun je altijd vragen wat vindt een vrouw lekker in bed of wat ze wilt doen op dat moment, omdat deze twee dingen niet altijd overeenkomen.

Ook kan praten een krachtige afrodisiacum zijn voor sommige mensen, het is belangrijk om nooit de kracht van het woord te onderschatten. Een romantische date thuis kan een goed scenario zijn.

Hoewel het seksuele contact kan eindigen bij het voorspel, is dat meestal niet het geval, dus is het belangrijk dat het duidelijk is of de vrouw ook meer wil voordat je doorgaat.

Waar verlangt een vrouw naar

Super, maar…  Waar verlangt een vrouw naar? Hoe maak je een vrouw geil?

Een truc die nooit faalt is om te wachten tot zij je zelf vraagt om een stap verder te gaan, maar verlies het plezier van de vrouw niet uit het oog.

Probeer ook verschillende houdingen uit om te zien welke ze comfortabeler vindt of let erop dat het tempo net snel genoeg is dat zij het lekker vindt. Dit zijn de soort details die een enorm verschil kunnen maken voor elke vrouw.

Het komt allemaal neer op aandacht voor de kleine details

De conclusie is dat we geduldig moeten zijn en begrijpen dat seks is verbonden aan vele andere factoren waar aandacht aan besteed moet worden, zoals ons uiterlijk en onze netheid, de plaats waar het zich ontwikkelt, en de date of ontmoeting die ons tot dat punt hebben gebracht.

Maar bovenal is het belangrijk om de vrouw te begrijpen en ons door haar te laten begeleiden, omdat niemand beter dan zij zo goed zal weten wat ze wil.

wat vindt een vrouw lekker in bed? dat haar partner communicatief, attent en gevoelig is. Vrouwen willen dat hun partner hen een veilig en zeker gevoel geeft terwijl ze hen het fysieke plezier geven waar ze naar verlangen.

Dit kan betekenen dat je het rustig aan doet en elkaars lichaam verkent met lichte aanrakingen en liefkozingen, experimenteert met verschillende houdingen of nieuwe technieken uitprobeert.

Het creëren van een sfeer van vertrouwen en gemak is essentieel om de ervaring voor beiden aangenaam te maken. 

Vrouwen willen ook dat hun partner geduldig, gepassioneerd en toegewijd is tijdens de hele ervaring. Door naar haar behoeften te luisteren en haar zich ​​te laten uiten hoe ze wil, wordt de ervaring voor beiden veel aangenamer.

Vrouwen waarderen het ook als mannen het initiatief nemen om haar te verrassen met iets onverwachts en speciaals, omdat het de ervaring nog spannender kan maken.

Uiteindelijk gaat het bij een betekenisvolle en bevredigende seksuele relatie om het begrijpen van wat je partner wil en het vinden van een manier om dat aan hem of haar te geven.

Dus, waneer het gaat om wat een vrouw in bed wil, is dat communicatie, vertrouwen en elkaar verkennen. 

Je nieuwe friends with benefits zullen je dankbaar zijn als je dit artikel tot op het einde leest.

Het belang van het voorspel

Het belang van het voorspel

Een van de grote problemen in het benaderen van seksuele problemen is het volgende: de meeste mensen denken dat er alleen seks is als er penetratie is en dat is niet zo. Voorspel kan al als seks worden beschouwd.

Verlangen en seksuele opwinding zijn de eerste fasen van wat kan eindigen in penetratie of niet.

Maar wat is het voorspel precies? Dit zijn de dingen die koppels uitvoeren voor de seks begint om deze te bereiken in de maximale mogelijke opwinding.

Het probleem met deze definitie is dat het direct leidt tot vrijen, dus we dringen erop aan: een volledige en bevredigende seksuele relatie hoeft er niet noodzakelijk een penetratie te zijn. Hoewel, het meestal wel zo is.

Tijdens het voorspel, ervaart het lichaam series van fysiologische veranderingen. Verhoogde bloeddruk en hartslag, zweten en natuurlijk erecties en genitale smering.

 • Erotisch etentje. De klassieke voet onder de tafel doet een wonder. Gebaren, wrijven van de hand en beetje bij beetje laten zien dat jij opgewonden wordt, kan bepaalde reacties bij je partner doen ontwikkelen (en zal deze doen ontwikkelen als je het goed doet).
 • Massage. Indien goed gegeven, is een massage altijd een goede voorronde. Maar kijk uit, het hoeft niet te ontspannen, maar opwinden.

Kom dichter bij hun erogene gebieden, zonder invasie hiervan. Breng het op een manier over dat je handen veiligheid, vertrouwen overbrengen en een hemels gevoel opwekken. Dit is veel effectiever dan het plotseling te doen.

Rollenspellen spelen
 • Rollenspellen spelen. Jullie kunnen in het cafetaria van een hotel afspreken en doen alsof je elkaar niet kent. Er zijn zoveel games als seksuele voorkeuren. Allemaal erg spannend.
 • Vrijen. Hoe lang geleden dat je hebt gevrijd met je partner? Net als toen je een tiener was bedoel ik.
 • Elkaar zoenen, wat aanraken, zoen elkaar als toen je 16 was. Je zult verrast staan waartoe dit toe kan leiden.
 • Kijk pornografie. Het hangt van het koppel af, maar het kan werkelijk opwindend zijn als je dit samen doet en jullie het niet een essentiële factor maken voor het seks hebben, maar hier af en toe lol mee te hebben.
 • Erotische bordspellen. Er is een wijde selectie hiervan op de markt en ze kunnen bijna allemaal worden gezien als een deel van het voorspel.
 • Striptease. Een goede striptease zorgt ervoor dat de ontvanger hiervan zijn hoofd verliest van bewondering wat hij ziet en zich kan anticiperen op wat er hierna zal komen.
 • Bondage. De seks fantasie, die eruit bestaat om je partner op duizenden verschillende manieren vast te binden zijn meer mainstream dan het lijkt, en hoewel het niet persé een voorspel is, gebruiken sommige koppels het op deze manier.

Wat is de ideale duur van een voorspel? Hier hoef je geen wetenschap voor te leren, maar in het algemeen is te weinig tijd slecht en te veel tijd ook slecht, volgens een enquête die gemaakt is door 200 gebruikers van Afspraak.

Weinig tijd kan ervoor zorgen dat  er weinig opwinding ontstaat. En veel tijd kan ervoor zorgen, dat de opwinding zich in frustratie kan omzetten.

Het belangrijkste is, zoals altijd, dat je rekening houdt met je partner en haar / zijn verlangens en signalen goed interpreteert. En als je niet weet of hij of zij iets leuk vindt of niet, volg dan de gouden regel: vraag het.

hoe je het best kunt handelen met een vrouw in bed

Waar verlangt een vrouw naar? Wat voor soort vrouw heb je voor je?

Om te weten  hoe maak je een vrouw geil moet je haar op zijn minst een beetje kennen.

Er zijn gepassioneerde mensen die op zoek naar seks vol agitatie en die helemaal niet rustig is. Ze willen pure, harde seks, en geen tekenen van liefde.

Sommigen willen je alles wat ze kunnen laten zien, of ze gaan vanaf het eerste moment helemaal op in de passie, of ze willen graag het voortouw nemen… Wil je weten  waar vrouwen geil van worden ?

Je hebt een heleboel verschillende types als het om seks gaat. Om dit soort types te kunnen herkennen zullen we je een aantal soorten persoonlijkheden als voorbeeld geven.

Soorten persoonlijkheden in bed:

 • De zeesterren. Deze zijn wat problematisch. Deze vrouwen genieten niet van seks, om verschillende redenen. Soms komt het door traumatische ervaringen. Ze willen alles heel voorzichtig doen, en ze willen er niets aan doen om dat te veranderen. Ze liggen in bed, openen hun benen en proberen het beste te doen wat ze kunnen. Het is waarschijnlijk dat je ze naar de klok ziet kijken, of in een extreem geval betrap je haar met haar telefoon (dat is een waargebeurd verhaal, het is iemand overkomen die ik ongeveer twintig jaar geleden heb leren kennen, terwijl hij orale seks had met zijn toenmalige vriendin). Als je haar niet wilt, moet je weglopen. Kijk uit: deze persoonlijkheid niet verwarren met je eigen onhandigheid in bed.
 • De makkelijke. Seks met haar is net als pizza: zelfs als het slecht is het best goed. Jullie kunnen van tijd tot tijd aan elkaars behoeften voldoen zonder al te veel complicaties. Streef ernaar om haar te genoegen te doen en ze zal je dankbaar zijn.
 • De tijger. 100% passie. Een van de vrijpartijen waar je eindigt met je rug vol met krassen en een aantal blauwe plekken. Hier moet je sterk zijn, vechten, strijden, maar het altijd doen met een glimlach op je mond. Vergeet niet, het is allemaal een spel.
 • De ontdekkingsreiziger. Ze wil nieuwe seks spellen met je verkennen. Als je ervoor bereid bent het te doen en je een open geest hebt kunnen er prachtige dingen ontstaan. Anders zal het een ramp worden.
 • De domineerster. Ze draagt niet persé een korset en zweep, maar er zijn veel vrouwen die ervan houden om de orders te geven in bed. Of je meedoet met het spel of niet, dat is aan jou. Maar haar geen voldoening geven zal ervoor zorgen dat alles minder spannend is.
 • Jane Austin. Jullie hebben elkaar misschien net leren kennen in de disco, maar als jullie bij het bed aankomen kijkt ze je met rare ogen aan en begint je romantisch te kussen. Ze kust je over het hele gezicht terwijl jullie het doen. Als je dit type seks leuk vindt is het helemaal prima, maar anders kan je beter een tegengif hebben tegen zoveel zoetigheid.
zoveel-zoetigheid

Het is belangrijk om te weten dat niemand zich hetzelfde gedraagt in elke situatie. Mensen kunnen anders reageren om verschillende redenen: hun persoonlijke situatie, als ze alcohol hebben ingenomen, als de persoon het leuk vindt of niet, et cetera.

Noch vrouwen, noch mannen die op zoek zijn naar seks zijn voorgeprogrammeerde robots. Daarom is dus het allerbelangrijkste om te weten hoe de vrouw met wie je geflirt hebt is, om je doel te bereiken.

Hoe maak je een vrouw geil Hoe weet ik wat voor persoonlijkheid ik voor me heb?

Het is best ingewikkeld om dit van te voren te weten, tenzij je een zeer waarnemende persoon bent. Hier bovenop komt nog een extra probleem. In bed tonen mensen hun echte persoonlijkheid, maar in het dagelijks leven is dit anders.

Denk je dat het andersom is? Nou, dat is dus fout gedacht. In principe zou het er op lijken, maar toch is het niet zo.  In bed mensen laten mensen werkelijk zien hoe ze in elkaar zitten, zelfs wanneer ze hun seksuele verlangens onderdrukken. Dat is te zien als je er goed op let.

Doet ze het licht uit? Voorkomt ze je om bepaalde dingen te doen? Of het tegenovergestelde? Alles wat een vrouw doet in bed geeft u meer aanwijzingen over hoe ze in het leven echt is,  dan in praktisch elke andere situatie.

In bed zijn we naakt, zowel fysiek als emotioneel. Als er feedback gegeven wordt is er geen situatie waarin u zo dicht bij iemand bevindt. In feite, ben je zo dichtbij, dat je in elkaar zit.

Dus al het gedrag of alle reacties (als het goed loopt) zijn instinctief, dierlijk, primair. Je onthult je natuur.

Zo kan je bevoordeeld iemand vinden die verlegen is op haar werk maar heel dominant is in bed.

Je kunt ook lezen: langer volhouden in bed

In het echte leven is het heel moeilijk om hoe maak je een vrouw gek in bed, hoewel er altijd een aantal aanwijzingen zijn, tenzij je genoeg vertrouwen hebt om openlijk aan de persoon te vragen.

website voor daten in Nederland

Afspraak, de datingsite om een vrouw in bed

Afspraak. com, niet meer, niet minder. In Afspraak, de meest bezochte website voor daten in Nederland, verwijdert met één klik veel problemen.

Als je verlegen bent voorkom je hiermee dat het eerste contact in persoon is, en dit zonder haar van te voren te kennen.

Je kunt berichten versturen, zoveel als je wilt, naar de vrouwen die u wilt in heel Nederland. Je moet er wel voor zorgen dat je een goed profiel hebt en een goede foto erop zet.

Expliciet zijn is prima op bepaalde momenten, maar het tonen van afschuwelijke foto’s van je intieme delen is niet het juiste plan om je te helpen erachter te komen wat vindt een vrouw lekker in bed.

Op Afspraak.com speelt iedereen met een voordeel

Door de mogelijkheid om je voorkeuren in te vullen met eenvoudige op je profiel kan je anderen vertellen wat voor soort persoon je bent zonder met te praten. Met andere woorden: op Afspraak flirten is eenvoudig.

Het volgende is een beetje ingewikkelder, maar niets wat je niet kunt bereiken via het typen, rustig in de privacy van je eigen huis. Dit bestaat uit het leren kennen van de andere persoon.

Er zijn sommige zeer gedurfde mensen die onmiddellijk contact met elkaar maken en afspreken in de eerste hotelkamer die beschikbaar is, en sommige anderen nemen weken de tijd om af te spreken.

Het belangrijkste is om erachter te komen waar naar de andere persoon op zoek is in bed. Dat is geen enkel probleem.

Wil je een nacht seks hebben? Vraag het. Wil je een drietal doen? Vraag het. Wil je uit de kast komen? Vraag het. Wilt u een stabiele partner vinden? Vraag het.

Op Afspraak passen we allemaal.

Delen is liefhebben!

Summary
Hoe maak je een vrouw gek in bed
Article Name
Hoe maak je een vrouw gek in bed
Description
Wil je weten hoe je een vrouw gek maakt in bed? Hoe je een vrouw geil maakt? Lees dan verder!
Author
Copyright ©
Afspraak
Logo